EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

І. Етап. Вступник формує комплект документів та надсилає їх на електронну пошту приймальної комісії: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
1. Скановану копію заяви-анкети, яку підписує вступник.
2. Скановану копію документа, що посвідчує особу (паспорта або ID-картки).
3.Скановану копію облікової картки платника податків.


4. Скановану фотокартку для документів (кольорову або чорно-білу), із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (із урахуванням норм, наведених у пунктах 3 - 7 розділу III Вимог до відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що подаються для оформлення або обміну документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, та фотографічного зображення на них).
5. У випадку, якщо вступник потребує створення спеціальних умов для проходження ЗНО (це стосується осіб з важкими порушеннями слуху, зору тощо), таким абітурієнтам також необхідно надіслати скановану копію медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о.

ІІ Етап. Працівник приймальної комісії отримавши комплект документів за допомогою спеціального сервісу зможе згенерувати реєстраційну картку вступника та сформувати екзаменаційний листок, надіслати його на електронну адресу вступника для перевірки.

 

ІІІ Етап. Вступник має перевірити інформацію, зазначену в сканованій копії екзаменаційного листка, та у разі виявлення помилок звернутись до приймальної комісії для їх виправлення.
Оформлений екзаменаційний листок зберігається в приймальній комісії та видається вступнику особисто. Факт видачі фіксується в журналі видачі екзаменаційних листків.
Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв'язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у заяві-анкеті. В такому випадку у журналі видачі екзаменаційних листків фіксуються реквізити відповідного поштового відправлення.
Також інформуємо вступників, які бажають продовжити навчання у магістратурі, що за "перехресного" вступу (з спеціальності, що належить до іншої галузі знань) у 2020 році не потрібно складати додаткове фахове вступне випробування.
Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку “Кабінет вступника”, доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.
Адреса електронної пошти приймальної комісії ЛНУВМБ
імені С.З. Ґжицького: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru