EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ekologi1 1

Предмет “Інформатика та системологія” дає можливість студентам ширше володіти інформаційними технологіями. На занятті студенти 2-го курсу спеціальності “Екологія” створили та відобразили свої презентаційні матеріали, використавши Internet із застосуванням мультимедійних засобів. Здобувачі освіти оволоділи навичками інноваційних технологій, висвітлили ідеї та вміння представити “публіці” матеріал, щоб вичерпніше донести інформацію.

Студенти навчилися правильно створювати презентації та провели доповідь-дискусію з асистентом кафедри Галиною Дуткою. Можливості використання мультимедійних презентацій необмежені, вони оживляють картинку і додають більшої обізнаності.

Повертаючись до окресленої тематики, варто наголосити, що й справді, як і будь-яка галузь промисловості, виробництво кави та чаю шкодить екології. Студенти подали порівняльні характеристики щодо діяльності фермерів, було досліджено, як зараз висаджують плантації в затінку інших дерев, у природних умовах серед джунглів. Це не тільки допомагає зберегти екосистему, а й підвищує якість кави: вона дозріває повільніше, встигаючи сформувати комплексний смаковий букет.

2023 11 23 1
Приємно було дізнатися про дотримання принципів дбайливого виробництва. Наприклад, м’якоть кавової ягоди після обробки висушують на патіо, виготовляючи кавовий чай каскару, – напій, багатий вітаміном С і антиоксидантами.
Здобувачі освіти розглянули кліматичні зміни в графічному оформленні, поговорили і про споживання кави з багаторазового посуду, що економить кошти і довкілля береже, про зменшення використання одноразових стаканчиків, і про те, який же з напоїв краще бадьорить – кава чи чай, розглянули матеріали про користь напоїв. Студенти засвоїли новий матеріал і наочно його продемонстрували, застосовуючи набуті на занятті навики.

Допис підготувала Галина ДУТКА, асистент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru