EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

26.05.2022 (початок о 13.00 год.) відбулася тристороння зустріч у ZOOM  за участю представників компанії Cormack Consultancy Group (м.Единбург, Великобританія) Клер Ексел - Берг, міжнародної консультантки і юристки з вищої освіти, Оксани Вавренчук, виконавчої помічниці голови, директорки відділу доступу та міжнародного зв'язку Королівського ветеринарного коледжу (м.Лондон, Великобританія) Ніни Дейвіс та начальниці відділу міжнародних зв’язків нашого університету Оксани Палич.

Зміст  заходу: під час ознайомчої зустрічі відбулася презентація обох закладів освіти.  Обидва університети обговорили напрямки співпраці, а також пані Дейвіс зазначила, що є можливість залучити Раду ветеринарних шкіл та Британську ветеринарну асоціацію для посилення підтримки.

Було обговорено концепцію Twinning, яка спрямована на створення глибокого та довготривалого партнерства, що дозволить підтримувати ЛНУВМБ ім. С.Ґжицького як у коротко-, так і в довгостроковій перспективі. Також наголошувалося, що вся підтримка має бути спрямована на те, щоб дозволити університету підтримувати зв’язок у цей нелегкий час із співробітниками та студентами, що є життєво важливо для виживання та розвитку університету.

Twinning має дозволити ключовим групам зацікавлених сторін в обох університетах об’єднатися та працювати разом (студенти, співробітники, науковці), а також запропонувати інституційну підтримку.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru