EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13.06.2022 (початок о 12.00 год.) відбулася тристороння зустріч у ZOOM (https://consultcormack.zoom.us/j/83983887065?pwd=RkErNkw1THFMRTF3d3BSN2laQzhTdz09&from=addon) за участю представників компанії Cormack Consultancy Group (м.Единбург, Великобританія) Клер Ексел - Берг, міжнародної консультантки і юристки з вищої освіти, Оксани Вавренчук, виконавчої помічниці голови, директорки відділу доступу та міжнародного зв'язку Королівського ветеринарного коледжу (м.Лондон, Великобританія) Ніни Дейвіс та начальниці відділу міжнародних зв’язків нашого університету Оксани Палич.

Зміст заходу: під час робочої зустрічі сторони обговорили такі питання:

1. Літні школи. Досягнуто згоди, що найоптимальніше організувати літню школи вже у 2023 році.
2. Спільний дослідницький проєкт. У ході минулої зустрічі університети обговорювали можливість розвитку спільної магістерської програми. Проте було домовлено розпочати спільний науково-дослідний проєкт у галузі ветеринарної медицини, який дозволить залучити не лише магістрантів, а й бакалаврів.
Це також дасть можливість обом інституціям краще пізнати один одного та потенційно продовжити розвиток спільної магістерської програми далі.
3. Підтримка онлайн-викладання.
Відповідно до попередніх домовленостей у нашому Університеті повинно відбутися обговорення даного питання. Сформульовані ідеї (чи це будуть разові лекції, чи є частиною навчальних програм; предметні галузі; рівень навчання - бакалавр або магістратура тощо) будуть надіслані британському Університету - партнеру.
Іншою ідеєю, яка обговорювалася, було віртуальне навчання за кордоном.
4. Підготовка Меморандуму про взаєморозуміння
5. Обладнання. Британська сторона 1 липня матиме зустріч з представниками ветінституцій, де відбудеться обговорення питання можливості надання допомоги Університету ім. С.Ґжицького.
6. Подальша співпраця. Буде створено спеціальну робочу групу на базі Королівського ветеринарного коледжу.
7. Подвійні дипломи. Питання, яке підлягає подальшому обговоренню.
8. Курси англійської мови. Колега з Університету – партнера надасть контакти та представить компетентну в цьому питанні особу.
9. Різне.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru