Навчальні посібники, рекомендації
- Деталі
-
Опубліковано: 27 вересня 2024
-
Перегляди: 112
Навчально-методичні посібники, монографії
1. Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Сливка Н.Б., Сливка І.М. Технологія молочних продуктів функціонального призначення: навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Львів, 2024. 156 с.
2. Цісарик О. Й., Сливка І. М., Михайлицька О. Р., Мусій Л. Я. Мікробіологічні процеси та їх продукти у молокопереробних виробництвах: навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Львів, 2024. 132 с.
3. Світові тенденції розвитку харчової індустрії: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології / Уклад.: О. Р. Михайлицька, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик. Львів, 2024. 196 с.
4. Методологія наукових досліджень: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. / Уклад.: О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, В. О. Наговська, О. Я. Білик. Львів, 2024. 112 с.
5. Інноваційні харчові інгредієнти в технології молочних продуктів: Навчальний посібник для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» / Укладачі : О. Й. Цісарик, Ю. Р. Гачак, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, І. М. Деркач. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2023. 128 с.
6. Управління якістю продукції молокопереробних виробництв: Навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Видання друге, перероблене і доповнене. / Укладачі : Гачак Ю.Р., Цісарик О.Й., Сливка І.М. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2023. 199 с.
7. Цісарик О. Й., Мусій Л. Я. Ліпіди молока: попередники, синтез, властивості : монографія. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, «Магнолія 2006», 2022. 292 с.
8. Лабораторний практикум з дисципліни «Інноваційні технології молочних продуктів» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування і переробки молока» / Укл.: О. Й. Цісарик, Н. Б. Сливка, Ю. Р. Гачак, І. М. Деркач – Львів: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2022. 110 с.
9. Сливка Н. Б., Білик О.Я., Гачак Ю. Р. Продукти лікувально-профілактичного призначення: навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 101«Екологія». Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2022. 122 с.
10. Сливка Н. Б. Наукові та прикладні аспекти виробництва оздоровчих продуктів харчування: колективна монографія; за редакцією доктора с.-г. наук, професора М.Я. Бомби. Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2022. 278 с.
11. Технології харчових виробництв: навч. посібн. / Уклад. О. Р. Михайлицька, І. М. Деркач, Н. Б. Сливка, Ю. Р. Гачак, О. Я. Білик. Львів, 2021. 214 с.
12. Ваврисевич Я. С., Коваль Г. М., Михайлицька О. Р., Драчук У. Р. Цукри. Цукрозамінники. Підсолоджувачі: навч. посібн. Львів: ФОП Корпан Б. І., 2021. 196 с.
13. Молочні консерви: технологія та обладнання: навч. посібн. / Уклад. В. О. Наговська, Ю. Р. Гачак, Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька. Львів: ФОП Корпан Б. І., 2021. 292 c.
14. Сливка Н.Б., Михайлицька О.Р., Наговська В.О., Скульська І.В., Білик О.Я. Устаткування та проектування фармацевтичних виробництв: Навчально-методичний посібник для самостійної роботи для студентів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Львів, 2021. 61 с.
15. Цісарик О. Й., Скульська І. В., Сливка Н. Б., Гачак Ю. Р. Фармацевтичні аспекти нутриціології: лабораторний практикум. Львів, 2020. 120 с.
10. Цісарик О. Й., Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р. Технологія молочних і молоковмісних продуктів: навч. посіб. для контролю та самоконтролю для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2020. 136 с.
11. Цісарик О. Й., Сливка Н. Б., Скульська І. В., Михайлицька О. Р., Білик О. Я. Фармацевтичні аспекти нутриціології: навч. посіб. для самостійної роботи. Львів, 2020. 60 с.
12. Цісарик О.Й., Гачак Ю.Р., Сливка Н.Б., Турчин І.М., Михайлицька О.Р., Мусій Л.Я. Технологія молочних продуктів функціонального призначення: Навчально-методичний посібник для студентів спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки молока». Львів, 2020. 70. с.
13. Цісарик О. Й., Білик О. Я., Мусій Л. Я., Сливка І. М. Хімія і фізика молока: навч. посіб. Львів, 2019. 200 с. (Гриф ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького)
14. Цісарик О. Й., Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р., Турчин І. М. Дослідження харчових продуктів: навч. посіб. Львів, 2019. 227 с.
15. Цісарик О. Й., Михайлицька О. Р., Сливка Н. Б., Мусій Л. Я. Науково-дослідна робота студентів: навч. посіб. Львів, 2019. 99 с.
16. Гачак Ю. Р., Ваврисевич Я. С., Михайлицька О. Р. Технології полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості: Навчальний посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Львів. 2018. 274 с.
17. Наговська В. О., Гачак Ю. Р., Сливка Н. Б., Михайлицька О.Р. Морозиво: технологія і обладнання: Навчальний посібник для закладів вищої освіти. Львів: ТзОВ Галицька видавнича спілка, 2018. 220 с.
18. Цісарик О. Й., Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р. Технологія молочних і молоковмісних продуктів: Навчальний посібник для контролю та самоконтролю для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Львів: ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, 2020. 136 с.
19. Інноваційний інжиніринг: навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» / Укладачі: Наговська В.О., Михайлицька О.Р., Сливка Н.Б., Білик О.Я. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2024. 106 с.
Методичні вказівки
1. Цісарик О. Й., Ваврисевич Я. С., Михайлицька О. Р., Гачак Ю. Р. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей крохмалю: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Львів, 2021. 43 с.
2. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології в галузі» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» / Укл.: О. Й. Цісарик, Н. Б. Сливка, Ю. Р. Гачак, І. М. Деркач – Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького, 2022. 21 с.
3. Технологія молочних продуктів функціонального призначення: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад.: Цісарик О. Й., Мусій Л. Я. Львів. 2024. 32 с.
4. Методичні рекомендації до проходження дослідницької практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» денної та заочної форм здобуття освіти / Уклад.: О. Й. Цісарик, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька, Л. Я. Мусій, О. Я. Білик, І. М. Сливка, І. В. Скульська. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2024. 22 с.
5. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» денної та заочної форм здобуття освіти / Уклад.: О. Й. Цісарик, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька, Л. Я. Мусій, О. Я. Білик, І. М. Сливка, І. В. Скульська. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 2024. 47 с.
6. Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» / Уклад.: О. Й. Цісарик, В. О. Наговська, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, І. В. Скульська, О. Я. Білик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, І. В. Лучка. Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2024. 23 с.
7. Михайлицька О. Р., Ваврисевич Я. С., Гачак Ю. Р., Турчин І. М. Технологія крохмалю: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Львів, 2018. 58 с.
8. Цісарик О. Й., Ваврисевич Я. С., Михайлицька О. Р., Гачак Ю. Р. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей крохмалю: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Львів, 2021. 43 с.
9. Інноваційний інжиніринг: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока». / Укладачі: Наговська В.О., Михайлицька О.Р., Сливка Н.Б., Білик О.Я. Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2024.
10. Наскрізна програма практики для студентів, які навчаються за навчальними планами бакалаврів та магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / Укл. О. Й. Цісарик, Ю. Р. Гачак, В. О. Наговська, О. Р. Михайлицька, І. М. Турчин, Н. Б. Сливка., Л. Я. Мусій. Львів: ЛНУВМБ ім.С.З.Ґжицького, 2018. 44 с.