Перелік освітніх компонент
- Деталі
-
Опубліковано: 10 липня 2024
-
Перегляди: 17
Перелік освітніх компонент ОС «Магістр» ОПП «Технології зберігання консервування та переробки молока»
1. Інноваційні технології в молокопереробній галузі
2. Методологія наукових досліджень
3. Управління якістю та безпечністю молочних і молоковмісних продуктів
4. Технологія молочних продуктів функціонального призначення
5. Безвідходні технології в молочній галузі
6. Інноваційний інжиніринг
7. Світові тенденції розвитку харчової індустрії
8. Інноваційні харчові інгредієнти у технології молочних продуктів
9. Методологія харчової науки
10. Мікробіологічні процеси та їх продукти у молокопереробних виробництвах