EN   UA

Методичні рекомендації для проходження виробничої практики студентами освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти <<переглянути>>

Програма і щоденник навчальної практики сенсорний аналіз, ідентифікація і склад харчових продуктів <<переглянути>>

Методичні рекомендації для проходження виробничої практики студентами освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти <<переглянути>>

Програма і щоденник навчальної практики з ветеринарно-санітарного інспектування первинної переробки тварин і продуктів забою (за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза») <<переглянути>>

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» рекомендує взяти участь освітянам (науково-педагогічним та педагогічним працівникам) в анонімному опитуванні щодо використання цифрових інструментів у закладах освіти в умовах дистанційного навчання.
Участь є добровільною.

Анкету потрібно заповнити до 20.05.2023 р. за покликаннями:

- для науково-педагогічних працівників https://forms.gle/8ZYGrzhLJ7yGxESE6

- для педагогічних працівників https://forms.gle/hBMYAnbdn9bTqFSXA

Детальніше: «Використання цифрових інструментів у закладах освіти в умовах дистанційного навчання»