EN UA
«Ембріоінженерна біотехнологія»Біолого-технологічний факультет, Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, ІІ курс
«Інноваційні технології тваринництва в зеленому туризмі» Біолого-технологічний факультет, технології виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, І курс
«ЕТОЛОГІЯ ТВАРИН» БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА „ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА”ОС «БАКАЛАВР», 2 КУРС
Дисципліна «Конярство» Біолого-технологічний факультет Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва 204 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”(Бакалавр) Курс 2 СП
«Конярство» Біолого-технологічний факультет. Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”(Бакалавр) Курс 3
«ОРГАНІЗАЦІЯ ПЛЕМІННОЇ СПРАВИ», БТФ, Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва, освітній рівень - Другий (магістр), І курс
«Основи технології виробництва та переробки продукції тваринництва» Факультет ветеринарної медицини Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва 211 „Ветеринарна медицина”(магістр) Курс 3
«СЕЛЕКЦІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН» БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА „ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА” ДРУГИЙ (магістерський), 1 КУРС
«Технологія виробництва молока і яловичини» Біолого-технологічний факультет Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”(Бакалавр) Курс 2 СП
«Технологія виробництва яловичини» Біолого-технологічний факультет Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”(Бакалавр) Курс 4
Технологія молока та молочних продуктів Біолого-технологічний факультет Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”(Магістр) Курс 1
Технологія продуктів забою та автоматизація технологічних процесів у тваринництві Біолого-технологічний факультет Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”(Бакалавр) Курс 4
© 2025 Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького