Інформація для дипломників
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2453
Тематика Типових дипломних проектів (робіт) для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр»
- Проект цехів виробництва НМП.
- Проект цехів виробництва м’яких сирів.
- Проект цехів виробництва морозива.
- Проект цехів з виробництва масла вершкового та продуктів з вторинної сировини.
- Проект цехів виробництва твердих сирів
- Проект цехів виробництва кисломолочних напоїв і десертів.
- Проект цехів виробництва сухого та згущеного молока.
- Проект цехів виробництва масла і казеїну.
- Проект цехів виробництва сиру кисломолочного та збагачених сироваткових напоїв.
- Розроблення технології молочних продуктів з функціональними властивостями.
- Розробка технології продуктів із інноваційними інгредієнтами.
- Дослідження властивостей нетрадиційної молочної сировини (козине молоко, овече молоко) та використання її для виробництва молочних продуктів різних груп.
- Порівняльний аналіз застосування різних бактеріальних препаратів, молокозсідальних ферментів у виробництві молочних продуктів.
- Особливості технологічних процесів при виробництві інноваційних молочних продуктів.
Завідувач кафедри технології молокаі молочних продуктів, професор О.Й. Цісарик
Перелік тем дипломних робіт студентів 2 курсу ОС «Магістр» (спеціалізація: «Технологія зберігання, консервування та переробки молока») на 2018-2019 н.р.
№п/п |
ПІП |
Тема роботи |
Науковий керівник |
1. |
Лісовська Юлія |
Розроблення технології йогурту із кріопорошком «морська капуста» |
проф.унів. Гачак Ю.Р. |
2. |
Пунейко Оксана |
Особливості технології плавленого сиру із кріопорошком із морепродуктів |
проф.унів. Гачак Ю.Р. |
3. |
Якимів Ольга |
Розроблення технології кисломолочного сиру протидіабетичного призначення |
доцент Наговська В.О. |
4. |
Іваницька Мар’яна |
Дослідження технологічних параметрів виготовлення твердого сиру з трюфелями |
доцент Наговська В.О. |
5. |
Заленський Микита |
Технологія сирків альбумінних з підвищеною біологічною цінністю |
доцент Турчин І.М. |
6. |
Цюк Олег |
Особливості виготовлення та дослідження властивостей кисломолочного напою з харчовими волокнами |
доцент Михайлицька О.Р. |
7. |
Храбко Анна |
Розроблення технології молочного продукту «Маскарпоне» з гіпотензивними та антиоксидантними властивостями |
професор Цісарик О.Й. |
8. |
Кушнір Ірина |
Технологічні і біохімічні властивості та показники безпеки представлені в роду Enterococcus, виділених із карпатської бринзи |
професор Цісарик О.Й. |
9. |
Маринкевич Вікторія |
Розроблення технології сиру «Рікотта»для профілактики діабету ІІ типу |
професор Цісарик О.Й. |
10. |
Семиряк Роман |
Розроблення технології кумису з кобилячого і коров’ячого молока та порівняння їх властивостей |
професор Цісарик О.Й. |
11. |
Грицевич Андрій |
Удосконалення технології сиркових мас із використанням напівфабрикату типу чіпсів із груші |
доцент Сливка Н.Б. |
Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор О.Й. Цісарик