EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Зустріч студентів зі роботодавцями є дуже корисною для обох сторін - студенти можуть дізнатися про можливості проходження практики, стажування та працевлаштування, а роботодавці можуть знайти майбутніх талановитих співробітників для своїх організацій.
За організаційної підтримки деканату факультету ветеринарної медицини і відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом 22 лютого для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 211- «Ветеринарна медицина» була організована онлайн-зустріч із представниками корпорації «Барком» ТМ «Родинна ковбаска» – заступником керівника департаменту тваринництва Юрієм Бесарабом та менеджером з персоналу корпорації Ганною Гловою.

Під час зустрічі студенти дізналися про різноманітні програми практики/стажування, які пропонує компанія, і як вони можуть зареєструватися для участі. Вони також дізналися про умови праці та вимоги до кандидатів на позицію практиканта, стажера або працівника.
Спікери зустрічі ділитися своїм досвідом та розповідали про те, як вони розвивали свою кар'єру, які навички були корисні для них, та як вони досягали своїх цілей.
Крім того, студенти мали можливість використати цю зустріч для того, щоб запитати про можливості працевлаштування в компанії, її вимоги до кандидатів, та розпитати про кар'єрні можливості та перспективи.

Цей захід дає можливість студентам зрозуміти, як компанія може бути зацікавлена в їхній професійній кар'єрі, які навички та знання є необхідними для розвитку кар'єри в обраній сфері, і які практичні дії можуть бути корисними для досягнення своїх цілей. Таким чином студенти і випускники факультету з’ясували корисну інформацію щодо побажань та потреб «споживачів», проблем та викликів в умовах виробництва, можливостей для розвитку та інших аспектів, що допоможуть їм у подальшому навчанні та розвитку кар’єри, а також отримали пропозиції проходження практики, стажування із подальшим працевлаштуванням.

Крім того, така зустріч може сприяти залученню нових ідей та ресурсів для розвитку продальших спільних проєктів. Разом переможемо!

Богдан Галух
Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru