EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 та 7 березня, студентські капелани – о. Ігор Хомічак, о. Роман Довгань та о.д-н Віталій Караман – представили діяльність Центру студентського капеланства студентам 1-2 курсів нашого університету. Духовні отці розповіли про те, чим займається Центр, де можна зустрітись із капеланами і які зустрічі зараз актуальні. Окрім того, студенти дізналися про християнсько-патріотичні табори для студентів ЗВО Львова.

"Реконструкція серця" та "Мандруючи з Богом", які організовує Центр студентського капеланства; про велопрощі до відпустових та визначних місць у с. Страдч, с. Зашків тощо; про походи в гори у яких студенти разом з отцями підкорюють Вухатий Камінь, г. Піп Іван (Чорногора), Чорногірський хребет (10 км), г. Бребенескул. Під час мандрівки молодь активно відпочиває, роздумує над Святим Письмом та молиться за Україну; Про діяльність Волонтерського простору DoBro, який організовує відпочинково-освітні табори в Карпатах для сімей з деокупованих територій сходу та півночі України; Про Школу особистісного зростання, де відбуваються зустрічі з психотерапевтами та духівниками. Також при Центрі Студентського Капеланства діє студентський театр САД, який щорічно з різдвяним вертепом подорожує теренами центру та сходу України. Центр запрошує молодь.

Отже, дорогі студенти ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, ласкаво запрошуємо Вас щодня у наш храм Пресвятої Трійці о 18.00 на Божественну літургію за здоров’я студентів та викладачів університету, за наших воїнів, за Україну! А щовівторка з 19:15 години чекаємо Вас у світлиці САД гуртожитку №3 на студентські “ЗДИБАНКИ”: перегляд кінофільмів, цікаві розмови, чаювання та нові знайомства, а також на зустрічі "Кава з капеланом".
Керівничка ВСКРУ Тетяна Купчак

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru