Хакатон
18-19 травня в Києві відбувався третій хакатон (30- годинний марафон), який організував Агроіндустріальний холдинг “Миронівський хлібопродукт” . Захід був спрямований на задіяння технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва, які отримали завдання з реального виробництва, яке в подальшому могло перетворитись в стартап.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 травня 2019
-
Перегляди: 1749
Науково-практична конференція на тему “Сільські території України: стан і перспективи розвитку”
16-17 травня 2019 р. на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З.Ґжицького відбулася науково-практична конференція на тему “Сільські території України: стан і перспективи розвитку” присвяченій 120 – річчю з часу створення громадської організації «Сільський господар».
- Деталі
-
Опубліковано: 21 травня 2019
-
Перегляди: 1983
НАШІ ХАРЧОВИКИ В ОНАХТ
Студентська наукова робота є важливою ланкою у підготовці висококваліфікованих спеціалістів у ЗВО.
13- 15 травня в Одеській національній академії харчових технологій (ОНАХТ) відбулася ХV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ З РОЗДІЛУ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» .
- Деталі
-
Опубліковано: 21 травня 2019
-
Перегляди: 1951
Практичне заняття з дисципліни «Вступ до фаху» для першокурсників спеціальності «Харчові технології»
15 травня завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Орися Йосипівна Цісарик, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Романівна Драчук та доцент цієї кафедри, керівник відділу навчальної і виробничої практик та сприяння працевлаштування випускників Богдан Іванович Галух провели практичне заняття в супермаркеті «Сільпо» ТРЦ «Victoria Gardens» для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології» з дисципліни «Вступ до фаху».
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 2041
Засідання Вченої ради університету
У четвер, 23 травня 2019 р. об 14.30 год. в аудиторії №6
відбудеться засідання Вченої ради університету.
1. Про зміни до «Положення про порядок заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького»
Доповідач: перший проректор Турко І.Б.
2. Про виявлення академічного плагіату в наукових роботах
Доповідач: проректор з наукової роботи Федець О.М.
3. Про критерії оцінювання (рейтинг) діяльності НПП університету.
Доповідач: зав. навч. відділу Пенцак Т.Г.
4. Про рекомендацію до друку навчального посібника «Визначення економічної ефективності проведених ветеринарних заходів» (автори Д.М.Левківський, Н.Д. Левківська, Б.В.Гутий)
Доповідач: доцент Левківський Д.М.
5. Звіт про роботу наукового «Вісника» ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького
Доповідач: відповідальний за випуск журналу проф. Гутий Б.В.
6. Щодо присвоєння вченого звання доцента Мусій Л.Я.
Доповідач: учений секретар Конопленко Н.А.
7. Щодо проходження стажування за кордоном Конопленко Н.А., Костишина Є.Є., Дмитрів О.Я., Кави С.Й.
Доповідач: учений секретар Конопленко Н.А.
8. Різне.
Голова Вченої ради
професор В. В.СТИБЕЛЬ
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 1397
Автентичні весняні забави для літніх людей міста Львова
15 травня у Львівському палаці мистецтв відбулось свято для літніх людей міста Львова "Весняні забави з Троїстими музиками". Організатором свята є Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування. Активними учасниками цього соціального проекту стали студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 травня 2019
-
Перегляди: 2277
В університеті розпочато аудиторську перевірку
16 травня 2019 року в університеті розпочато аудиторську перевірку міжнародною аудиторською компанією UnitedRegistrarofSystems (Holdings) Ltd. на предмет отримання сертифікату ISO 9001 системи управління якістю.
В процесі роботи аудиторської перевірки будуть вказані недоліки і зауваження до системи управління якістю університету, виявлені пріоритетні напрямки роботи та встановлені контрольні показники відповідності стандарту ISO 9001.
ISO 9001 це міжнародний стандарт для підприємств, що містить критерії для документування, впровадження і сертифікації системи менеджменту якості.
- Деталі
-
Опубліковано: 17 травня 2019
-
Перегляди: 1547