EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

15 02 22

На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів факультету харчових технологій та біотехнології відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти заочної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Враховуючи сьогоденну епідемічну ситуацію, студенти мали змогу продемонструвати свої знання і результати як у стаціонарному так і в он-лайн форматі. Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень та актуальність дипломних проектів і робіт, представлених до захисту.

Вітаємо наших випускників з успішним завершенням бакалаврського рівня, зарошуємо продовжити навчання та здобути кваліфікацію магістра, бажаємо особистих і професійних досягнень у житті та кар’єрі!

 


Уляна Драчук, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru