EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

20240927 093521

Василечко Орест-Микола
(26.02.1999
21.09.2024)

Орест-Микола Орестович Василечко народився 26 лютого 1999 року. Після закінчення дев’ятого класу навчався в Івано-Франківському коледжі технологій і бізнесу, потім – у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на факультеті харчових технологій та біотехнології, де отримав диплом бакалавра за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Орест-Микола Василечко займався спортом, був гравцем старолисецької «Бистриці». Мав активну патріотичну позицію, тож за контрактом вступив на військову службу в Національну гвардію України. Служив старшим водієм роти вогневої підтримки 6-го батальйону спеціального призначення військової частини 3057 Національної гвардії.

21 вересня цього року унаслідок мінометного обстрілу позицій у районі населеного пункту Торецьк Бахмутського району Донецької області Орест-Микола Василечко отримав поранення, несумісне з життям. Будучи вірним військовій присязі, виявивши стійкість і мужність у бою за суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України, воїн поліг на полі бою.

У загиблого захисника залишилися батьки, брат, який служить у Національній гвардії.

Світла пам’ять Героєві!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru