Повідомлення про індексацію вартості навчання на 2025-2026 навчальний рік
- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 27
Виїзне заняття зі студентами спеціальності «Менеджмент»
22 вересня 2025 року доценти кафедри менеджменту і бізнес-адміністрування Ірина Бернацька та Соломія Воскобійник разом зі студентами груп Мен-21, Мен-22 та МБА-11СП здійснили виїзне заняття на ТОВ Емілі Резорт у м. Винники.
Під час екскурсії студенти спеціальності «Менеджмент» мали змогу ознайомитися з особливостями організації та управління п’ятизірковим готельним комплексом на 166 номерів. Вони відвідали унікальний SPA-центр, стилізований хостел «Emily Magic Hostel» в атмосфері легендарного Гоґвортсу, а також ресторани «Terra», «Тиша», «Meduza Food Court» та «Chilly Food\&Bar» – кожен із них є прикладом ефективного менеджменту сервісу, грамотного позиціонування та сучасних стандартів гостинності.
- Деталі
-
Опубліковано: 24 вересня 2025
-
Перегляди: 61
Участь у роботі XV Міжнародної іхтіологічної науково-практичної конференції
17–19 вересня 2025 року в м. Київ відбулася XV Міжнародна іхтіологічна науково-практична конференція «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології», присвячена 25-річчю кафедри гідробіології та іхтіології Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Організаторами заходу стали Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Інститут морської біології НАН України (м. Одеса), Інститут гідробіології НАН України (м. Київ) та Інститут рибного господарства НААН України (м. Київ). Конференція пройшла у змішаному форматі на базі НУБіП України.
- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 87
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ У СТРУКТУРІ РОБОТИ УНІВЕРСИТЕТУ
22 вересня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся семінар «Академічна доброчесність у структурі роботи Університету» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Семінар провела оператор системи StrikePlagiarism.com, к.т.н., доцент Інна Скульська, наголосивши: «Академічна доброчесність є ключовою складовою якісної освіти. Вона формує культуру поваги до знань, створює атмосферу довіри в освітньо-науковому середовищі та сприяє вихованню відповідального фахівця, здатного приймати професійні й етичні рішення».
- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 104
"Kormotech" - запрошує!
Запрошуємо студентів на стажування в напрямку нутриціології (!)
у відділі створення нових продуктів компанії Kormotech(!)
Якщо ти студент 1-5 курсу ФАКУЛЬТЕТІВ БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО або ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ або ж мрієш розпочати свій кар’єрний шлях у сфері розробки та вдосконалення продуктів харчування для тварин, ця програма саме для тебе!
- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 63
УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ЯКОСТІ ОСВІТИ UQAF-2025
Український форум якості освіти UQAF-2025, що проходив 17-18 вересня у Луцьку, — це ключова подія для всієї системи вищої освіти України. Форум став простором, де зібралося понад тисячу учасників (освітян, експертів, роботодавців, міжнародних партнерів) аби говорити про головне — як зробити освіту якісною, сучасною й такою, що відповідає потребам економіки і суспільства.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 вересня 2025
-
Перегляди: 146
Зустріч гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» з магістрантами першого курсу
16 вересня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока», професора Орисі Цісарик та декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль зі здобувачами першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Гарант ОП детально ознайомила здобувачів зі змістом ОП, особливу увагу акцентувавши на забезпеченні обов’язковими освітніми компонентами компетентностей та програмних результатів навчання. Також гарант звернулася до здобувачів із рекомендаціями уважного ознайомлення із ОП на сайті Університету та проханням висловлювати свої побажання щодо удосконалення ОП. Професор Орися Цісарик закликала здобувачів регулярно відвідувати сайт кафедри, знайомитись із робочими програмами обов’язкових та вибіркових освітніх компонент, методичним їх забезпеченням, а також науковими публікаціями НПП кафедри з метою їх використання як допоміжних джерел. Орися Цісарик проінформувала здобувачів про діяльність наукового гуртка «Пізнай науку» на кафедрі технології молока і молочних продуктів та запросила їх приєднатися до роботи у гуртку, що дасть змогу покращити навики наукових досліджень.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 108
Студент виборює нагороди чемпіонату України з греплінгу та панкратіону!
11-14 вересня 2025 року у місті Чернівці відбувся чемпіонат України з греплінгу та панкратіону, ключовий старт сезону, за підсумками якого формується склад національної збірної на чемпіонати Європи та Світу.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 59