2023 рік
2022 рік
2021
Протокол № 1
Протокол № 2
Протокол № 3
Протокол № 4
2020
Протокол № 1
- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2023
-
Перегляди: 499
2022 рік
- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2023
-
Перегляди: 159
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2023
-
Перегляди: 2058
З метою втілення Стратегії інтернаціоналізації Університету, яка передбачає комплексне підвищення ефективності міжнародної діяльності та поступове інтегрування у міжнародний освітньо-науковий простір, відділ міжнародних зв’язків, напрацьовуючи нові контакти, долучаючись до нових проєктів та міжнародних програм, просить учасників освітнього процесу Університету, зокрема науково – педагогічних працівників та аспірантів, подавати свої кандидатури для співпраці з іноземними партнерами та реалізації міжнародної співпраці.
- Деталі
-
Опубліковано: 01 березня 2023
-
Перегляди: 3743
БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
1. Сенів С. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Онищак А. Застосування хітозану при виробництві консервів з мяса птиці Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Опришко С. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сировялених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Корда Ю.В. Інноваційні технології переробки крові Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Степаняк Я.Б. Функціональні м'ясо-рослинні консерви Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Гарасим Х. Я., «Sousvide» – інноваційний метод у технологіїьм’ясної продукції Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. Герез Н.О., Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Гвоздінський Ю.Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гейко Н. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
10. Гейник С.Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення збагачених кальцієм Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
11. Кедрук О.Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
1. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м'ясних напівфабрикатів Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Сах Б. Поверхневий критерій, як параметр інтенсифікації екстрагування Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології мясних напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. ГорпинюкВ. Використання камедей у харчових продуктах. Користь чи шкода? Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Кривошея В.В.Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Пінтоха С. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білковожировій емульсії Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
7. Петролюк М.О. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
1. Палюх Г., Здеб В. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Скібіцька М. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві мясної продукціїМіжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Костур Р. Безпека продуктів з мяса птиці за мікробіологічними показниками Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Головочаку П.Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свининиМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Баранич А. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі рибячого жиру Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Пагулич Н. Рслинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
7. Табачнюк Д.В.Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «alheirademirandela»Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Петролюк М. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінностіМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Сах Б.Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
1. Худинець І. Тверді жири у харчовій промисловості, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Мельничук В. Роціональна переробка олійно-жирової сировини Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Морозова У. Сучасна індустрія соусів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Винничак М. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
1. Мілованова А., Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006 Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
2. Цьолка Х., Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
1. Юрчук А.В. Дослідження асортименту якості маргарину Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Вовк Б.В. Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Мельничук Р. Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Табачнюк Д., Мамчиць Т., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
5. Мартин Н., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походженняМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Походжай Л., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м'яса перепелівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. КоникЛ.Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиноюМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
8. Баб’якТ.Удосконалення технології ліверних ковбасМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І.Веганськібоули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я»// «Актуальні питання розвитку науки та техніки». LXXIX Міжнародна науков-практичнаінтернет- конференція/ Збірник тез доповідей (7 лютого 2022. Львів). Львів:2022. С.23-26.
10. Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м'яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою // Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.
11. Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини //Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.
Студенти, в тому числі і учасники Наукового товариства студентів, аспірантів, докторатів та молодих вчених факультету харчових технологій та біотехнології активно беруть участь у наукових роботах, публікують тези за результатами своєї наукової роботи у збірнику «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького».
У 2021 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:
- Соломія Пінтоха. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ КУРЯЧОЇ ШКІРКИ В БІЛКОВОЖИРОВІЙ ЕМУЛЬСІЇ
- Юрій Гвоздінський. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ПЕЧІНКИ РІЗНИХ ВИДІВ ТВАРИН
- Наталія Гейко. ЗБАГАЧЕННЯ І ВІТАМІНІЗАЦІЯ М’ЯСОПРОДУКТІВ
- Сергій Гейни. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗБАГАЧЕНИХ КАЛЬЦІЄМ
- Ольга Кедрук. ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
- Тарас Баб’як. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЛІВЕРНИХ КОВБАС
- Любов Коник. ТЕХНОЛОГІЯ ПАШТЕТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ РОСЛИННОЮ СИРОВИНОЮ
- Марта Петролюк. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
- Олександр Сенченко. ТЕХНОЛОГІЯ КЕФІРУ ІЗ ДОДАВАННЯМ ПЮРЕ ІЗ СТЕБЕЛ СЕЛЕРИ
- Наталія Маланчук. МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ ІЗ НОВИМИ ФІТОСПЕЦІЯМИ
- Василь Пухнатий. ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ФІТОСИРОПІВ В ЯКОСТІ СМАКОВИХ ДОБАВОК У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ
- Христина Цьолка, Мирослава Іванів.МОЛОКО І ЛЬОН: ПАНАЦЕЯ ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ
- Володимир Полот. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ НА ОСНОВІ «ТИБЕТСЬКОГО ГРИБКА»
- Анастасія Мілованова. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ МОРОЗИВА
- Юрій Труш, Ірина Калиняк. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕФІРУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ
- Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський. 12 НЕЗВИЧАЙНИХ ФАКТІВ ПРО ЗВИЧАЙНИЙ ЙОГОРТ
- Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський. СПРАВА СМАКУ: - ТУРЕЦЬКИЙЙОГУРТ – СКЛАД, ВЛАСТИВОСТІ, ВИКОРИСТАННЯ
- Богдан Пахолків, Маркіян Озарко. КОРИСТЬ І ШКОДА МІКРОГРІНУ
- Уляна Ткачук, CЕНСОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛІВОК ПОЛІОРТОТОЛУЇДИНУ, ОТРИМАНІ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИМ ТА ХІМІЧНИМ ОСАДЖЕННЯМ
- Руслана Мартин. ВПЛИВ ГАЗОВИХ СЕРЕДОВИЩ НА СТРУКТУРУ СЕНСОРНИХ ПЛІВОК НА ОСНОВІ СПРЯЖЕНИХ ПОЛІАМІНОАРЕНІВ
- Юрій Грушаник, Уляна Ткачук. ВИКОРИСТАННЯ АГАР-АГАРУ У ВИГОТОВЛЕННІ СУФЛЕ
- Марія Ковальчук. СТЕВІЯ ЯК ЗАМІННИК ЦУКРУ В ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
- Діна Конашук. ЦИКОРІЙ І КАВА АКТУАЛЬНІ НАПОЇ СЬОГОДЕННЯ, ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВЛАСТИВОСТЕЙ
- Ганна Ріжко. ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННИХ ОЛІЙ
- Діана Ткачик. ВЛАСТИВОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКУ ЧОРНИЦІ
- Соломія Пінтоха. ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ТА КУРКУМИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КУКУРУДЗЯНОГО ХЛІБА
- Софія-Марія Демків. ВІТАМІН З КОБАЛЬТОМ
У 2022 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:
- Соломія Пінтоха. ЗАСТОСУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ ВАРЕНИХ КОВБАС
- Олена Цимбала. ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ НА М’ЯСНІЙ ОСНОВІ
- Юлія-Ірина Гординська. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення
- Юрій Гвоздінський. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
- Павло Сидір Удосконалення технології м’ясопродуктів із нетрадиційної сировини
- Олександра Обребська, ДОСЛІДЖЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ВИРОБЛЕНИХ ПРИ ТЕХНОЛОГІЇ РИТУАЛЬНОГО ЗАБОЮ
- Ольга Клебан, Іванна Яворська. ТЕХНОЛОГІЯ М'ЯСО-РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ЕКСТРАКТАМИ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ
- Анна Боднар. ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ СПОСОБОМ СУХОГО ВИСУШУВАННЯ ТА КОПЧЕННЯ
- Уляна Лісова. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ ШИНКИ ВАРЕНОЇ В ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ БАГАТОКОМПОНЕНТНОГО РОЗСОЛУ
- Максим Перейма. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ ЗІ СВИНИНИ
- Юлія Якубляк. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ПРИДАТНОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ І ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС В МОДИФІКОВАНОМУ ЛАТЕКСНОМУ ПОКРИТТІ
- Христина Ружило.перспективи інноваційного розвитку харчової галузі України
- Уляна Войтик. М'ЯСНІ КОНСЕРВИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
- Мирослава Іванів. Зміна якості молочної сировини у сімейних фермах Львівської області у різні періоди року
- Наталя Маланчук. НОВІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО - ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКІВ
- Поліна Браткiвська. СУЧАСНИЙ СТАН ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
- Наталія Мануйлик, Юліана Баб’як. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ З ДОДАВАННЯМ ШПИНАТУ ТА СУХОГО ЧАСНИКА
- Христина Цьолка. ВИГОТОВЛЕННЯ ЙОГУРТУ ІЗ ЛИМОНОМ ТА М’ЯТОЮ
- Анастасія Мілованова.Розроблення технології йогурту з насінням льону
- Анастасія Мамонько, Марія Коваль. ТЕХНОЛОГІЯ ЙОГУРТУ НА ОСНОВІ ТИПОВИХ КАРПАТСЬКИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
- Артур Гризак. ОБҐРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
- Оксана Малащук. АНАЛІЗ ЧИСЕЛ ПОДІБНОСТІ В ПРИМЕЖОВОМУ ЛАМІНАРНОМУ ШАРІ
- Марія-Ангеліна Дупелич. РОЗРОБКА ГНУЧКИХ ЕЛЕМЕНТІВ ОПТИЧНИХ СЕНСОРІВ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ СВІЖОСТІ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА
- Олег Барановський. БІОПАЛИВО З БІОМАСИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
- Віталій Гаврилів, Мар’яна Бринько, Ольга Уралова. КЕРОБ – АЛЬТЕРНАТИВА ШОКОЛАДУ
- Петро Марушка Діана Сало. ВИКОРИСТАННЯ ДЕЯКИХ ЦУКРОЗАМІННИКІВ У ВИГОТОВЛЕННІ ВЕГЕТЕРІАНСЬКИХ ГЛАЗУРЕЙ
- Ірина Лисько, Христина Олійник. ПАСТИЛА – КОРИСНИЙ ПРОДУКТ ХАРЧУВАННЯ
- Марія Войтецька, Віталій Баландюк. Вплив умов ферментації на синтез глутатіону у клітинах дріжджів Saccharomyces Cerevisiae для промислового виробництва
- Ірина Макарук. Використання культури лімфоцитів у цитогенетичному аналізі
- Вікторія Кубай. Стрептоміцети як продуценти вторинних метаболітів
- Аліна Соболєва, Вікторія Орлова. ВИКОРИСТАННЯ СТРЕПТОМІЦЕТАМИ РУХЛИВИХ БАКТЕРІЙ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ СПОР ДО КОРЕНІВ РОСЛИН
Міжнародна система цитогенетичної номенклатури людини
- Андрій Ляхович. ВИКОРИСТАННЯ БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД МАЛОТОННАЖНИХ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
- Леся Горпелюк. СТАБІЛІЗАЦІЯ ЯК СПОСІБ ЗБЕРЕЖЕННЯ АКТИВНИХ ФОРМ ВІТАМІННИХ ПРЕПАРАТІВ У ПРЕМІКСАХ
- Олеся Симканич. ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ЗМІНИ рН ДИСТИЛЬОВАНОЇ ВОДИ ПІД ВПЛИВОМ ЙОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
- Ольга Муйло. БІОТЕХНОЛОГІЯ ГОРМОНІВ ГІПОТАЛАМО-ГІПОФІЗАРНОЇ СИСТЕМИ
- Катерина Дорошенко. АЛЬТЕРНАТИВНА БІОЕНЕРГЕТИКА В УКРАЇНІ
У 2023 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:
- Ігор Пашко. ІННОВАЦІЙНІ КОМПОЗИЦІЇ ШПРИЦЮВАЛЬНИХ РОЗСОЛІВ ДЛЯ КРУПНОКУСКОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
- Назарій Кушнір, Володимир Давидкін. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів
- Володимир Костів. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів функціонального призначення
- Микола Петрик. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗСОЛУ ТА ТРИВАЛОСТІ ДОЗРІВАННЯ НА ВОЛОГОЗВ’ЯЗУВАЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
- Максим Перейма. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗСОЛУ І ТРИВАЛОСТІ СОЛІННЯ НА ВИХІД ПРОДУКТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
- Анна Боднар. ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНИХ СТРАВ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ТРАДИЦІЙНИХ ЗАКАРПАТСЬКИХ СТРАВ
- Степан Конський. ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ФОРМУВАННІ РЕЦЕПТУР М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
- Тимофій Геровький. ОБЛІПИХА У ТЕХНОЛОГІЇ ПРЕСЕРВ РИБНИХ
- Надія Дженджелюк, Таня Теслюк. НОВІ ФІТОДОБАВКИ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО - ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
- Данута Толочно, Марія Маніла. ОБГРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ З ВИГОТОВЛЕННЯ НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ.
- Марко Гуменецький, Андрій Глущук, ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО СИРУ «PETIT SIUSSE» ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ
- Владислав Максимець. ВИКОРИСТАННЯ ЕНТЕРОКОКІВ В МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «ENTEROCOСCUS FAЕCIUM» ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА
- Ольга Райхіль, Анна-Марія Оленчин.Аналіз безпечності морозива, що реалізується в торгівельних мережах міста Рогатин
- Ігор Герус, Андрій Варлам. Удосконалення ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУТЕРБРОДНОЇ ПРОДУКЦІЇ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ ВЕНДІНГ-БІЗНЕС
- Софія Ступак.Характеристика стану ринку функціональних продуктів в Україні
- Мар’яна Бринько, Лідія Яворницька, Віталій Гаврилів, ПОРІВНЯННЯ ДЕЯКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КСАНТАНУ, АГАР-АГАРУ І СКЛАДОВИХ У ВИГОТОВЛЕННІ ВЕГАНСЬКИХ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ
- Ярослава Ткачук, CЕНСОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛІВОК ПОЛІОРТОТОЛУЇДИНУ, ОТРИМАНІ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИМ ТА ХІМІЧНИМ ОСАДЖЕННЯМ
- Ольга Олексів. БІОЕНЕРГЕТИКА В УКРАЇНІ ТА ВИКОРИСТАННЯ БІОМАСИ
- Олександр Толок. АНАЛІЗ РОБОТИ ТЕПЛООБМІННОГО ОБЛАДНАННЯ НА ТОВ «МОЛОЧНИЙ ЗАВОД «САМБІРСЬКИЙ» ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ УКРАЇНИ
- Анна Шуганцева. ВИКОРИСТАННЯ ПРОБІОТИЧНИХ БАД НА ОСНОВІ БІФІДО- ТА ПРОПІОНОВОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ У ЖИВЛЕННІ ТВАРИН
- Діана Козак. БЕЗВІДХОДНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ АПК
- Ірина Кенсік. ФОТОСТАРІННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ДНК
- Тетяна Щеголєва. СТОВБУРОВІ КЛІТИНИ РОСЛИН ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОСМЕТИКИ
- Ганна Пилипчук. "ГЕНЕТИЧНА" ВАКЦИНА ПРОТИ НАЙБІЛЬШ СМЕРТОНОСНОГО РАКУ
- Оксана Малащук. МІКРОБНІ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНІ РЕЧОВИНИ: ГАЛУЗІ ВИКОРИСТАННЯ, БУДОВА, КЛАСИФІКАЦІЯ ТА БІОТЕХНОЛОГІЯ
- Ольга Демчук, Анастасія Дубинська. ПРОЕКТ ЦЕХІВ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ
- Юрій Гарбар. ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА БІОГАЗУ В УКРАЇНІ
- Ольга Муйло. БІОКОНВЕРСІЯ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ В УКРАЇНІ
- Крістіна Медведєва, ДОСЛІДЖЕННЯ БІОПРЕПАРАТУ ДЛЯ ЗАХИСТУ РОСЛИН
- Анастасія Злобіна. ВИКОРИСТАННЯ DAPHNIA MAGNA STRAUS ДЛЯ БІОТЕСТУВАННЯ ЯКОСТІ ВОД РІЧКИ ГОРИНЬ
- Крістіна Молнар. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ МІКРОБІОМУ У ТЕХНОЛОГІЇ ВЕРМИКУЛЬТИВУВАННЯ
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 586
ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
Напрям наукової діяльності:
1. Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L.Bilonoga, V.V. Stybel, O.R. Maksysko, U. R.Drachuk //Resource–and energy–saving technologies in the chemical industry.– 2022. – 6. – Р. 16
2. Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L. Bilonoga, V.V .Stybel, O.R .Maksysko, U.R. Drachuk // Publishing House “Baltija Publishing”, –2022.
3. Bilonoga Y. Use of new similarities Bl and Blturb. to optimize the calculation and selection of heat exchange equipment for working with nanofluid coolants / Y. Bilonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (96). – Р.46–53
4. Bilonoga Y. Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // Journal homepage: http://iieta. org/journals/ijht. – 2021.– 39 (6). – Р.1697–1712
5. Basarab I. Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes/ I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova//Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23(95). – Р.65–71
6. Halukh B. Expanding the range of sausage products of special purpose/ B. Halukh, U. Drachuk, I. Simonova, I. Basarab, .I Romashko //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies.– 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
7. Bіlonoga Y.A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat–Exchange Equipmen t using Nanofluids / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // International Journal of Heat an d Technology. – 2020. –38 (1). – Р.151–164
8. Simonova I.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10 (2). – Р. 435–439
9. Basarab І. M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / І. M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 27 (92). – Р.23–27
11. Bіlonoga Y.Changes in the hydro–mechanical and thermo–physical characteristics of liquid food products (for example, milk) under the influence of natural surfactants / Y.Bіlonoga, V. Stybel, E. Lorenzini, O.Maksysko, U.Drachuk– Italian Journal of Engineering Science: Tecnica Italiana. – 2019. – 63 (1). – Р. 21–27
12. Drachuk U, Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, I.Romashko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41–46
13. Drachuk U, The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, I.Romashko //Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. –2018. – 6 (11). – Р. 44–45
14. Paska M.Technological assessment of meat quality depending on the physiological state / M Paska, U. Drachuk, M. Yancheva // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine. – 2017. –19 (80). – Р.8–20
15. Paska M. Determination of toxicity of chopped meat–based semi–products in vivo / M. Paska, U. Drachuk, O. Masliichuk, V. Vovk // EUREKA: Life Sciences. – 2017. – 5. – Р. 26–32
16. Romashko I.The use of lamb fat in the production of cosmetics /I. Romashko, U. Drachuk, I. Basarab //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017.–19 (75). – Р. 140–143
СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
Напрям наукової діяльності: Розробка технологій та розширення асортименту м'ясних, м'ясо-рослинних та м'ясо містких продуктів харчування;оздоровчі продукти: якість, ефективність, безпека.
1. Peshuk L.V. Quality management in the technology of mayonnaise sauces with non–traditional raw materials / L.V. Peshuk, V.A. Bakhmach, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. – 2022.– 20 (2). – Р.253–264
2. Peshuk L.Modern trend–health products with microalgae / L.Peshuk, I.Simonova, I.Shtyk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2022. – 24 (97). –Р.52–59
3. Haschuk O. Improvement of technology of pate in the shell with the use of dietary supplement / O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2022.–24 (97), – Р.46–51
4. Peshuk L. Prospects for using extractive oils of spicy–aromatic raw materials in the technology of formed semi–finished products /L. Peshuk, I. Simonova –Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (96). – Р.33–38
5. Basarab I.Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes / I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H.Koval, I. Simonovа, N Herez //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. –23 (95), – Р. 65–71
6. Peshuk L. V. Technology of obtaining essential oil extracts from spicy and aromatic raw materials and their influence on meat and fish molded ready–to–cook products / L.V. Peshuk, I.I. Ibatullin, I.G. Radzievska, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. – 2021. – 29 (4). – Р.614–624
7. Пешук Л.В. Розробка м'ясо–рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування / Л.В. Пешук, І.І. Сімонова //Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут". – 2021. – 3 (39). – С. 74–80
8. Peshuk L. Quality management and safety control of semi–finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. – 2020. – Р.35–37
9. Halukh B. Expanding the range of sausage products of special purpose / B.Halukh, U. Drachuk, I.Simonova, I. Basarab, I.Romashko / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
10. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10(2). – Р. 435–439
11. Haschuk O.Expanding the range of sausage products of special purpose/ O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (93). – Р. 72–76
12. Simonova I. I.Influence of different methods of heat treatment on the technology of special purpose meat delicacies // I. I. Simonova,L. V. Peshuk // Modern engenering problems, challenges and modernity: Collectivmonograf. Riga: Baltija Publishing. – 2020.– Р. 351–369,
13. Basarab I.M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / I.M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova,L.K. Moldavanova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 21 (92). – Р. 23–27
14. Simonova I.I. Assessment of organoleptic and functional–technological indices of truncated semi–finished products / I.I. Simonova, L.V. Peshuk –Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 21 (91). – Р.143–148
15. Ємченко І. Українські реформи безпечності харчової продукції: втілення європейського вибору /І. Ємченко, Г. Шестопал,І.Сімонова // 8– мА Міжнародна наукова конференція Проблеми та перспективи соціально–економічного розвитку територій, Ополе, Польща. –2019
16. Simonova I. Microscopic examination of chops with content of lentil flour / I. Simonova, L. Peshuk, O. Galenko// Ukrainian journal of food science. – 2019. – 7 (1). – Р. 16–26
17. Сімонова І.І. Дослідження органолептичних та функціонально–технологічних показників посічених напівфабрикатів / І.І. Сімонова, Л.В. Пешук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – 2019. –21 (91). – С. 143–148
18. Drachuk U.Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko// EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
19. U. Drachuk The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, І. Romashko // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. –6/11 (96). – Р. 44–50
20. Paska M.Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi–smoked sausages using the method of atomic–absorption spectrometry with atomization in flame / M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab O. Masliichuk// EUREKA: Life Sciences. – 2017– 4. – Р. 35
21. PaskaM.A study of toxic elements and radionuclides in semi–smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper // M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. 2017. – 4 / 11 (88). – Р. 50–55
РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
Напрям наукової діяльності:
1. Maykova S.V. Karotin contained bioyogurts and their use for the development of biologically valuable restaurant dishes / S.V. Maykova, I.S. Romashko, O.M. Vivcharuk, N.P. Shemedyuk // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2022. –24 (97). – Р. 27–33
2. Ромашко І. С.Проблеми управління трудовими ресурсами на промислових підприємствах України в умовах економічної нестабільності / І.С. Ромашко, А.А. Меліхов // III Всеукраїнської науково–практичної конференції, Харківський національний університет. – 2021
3. Halukh B.Expanding the range of sausage products of special purpose/ B. Halukh, U. Drachuk, I. Simonova, I .Basarab, I. Romashko // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
4. Basarab I. M.The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics/ I. M.Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I .Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019.21 (92). – Р. 23–27
5. Ромашко І.С. Нетрадиційні грибні компоненти в рецептурі дресингу/ І.С. Ромашко, С. В.Майкова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – 2019. –21/92 (2). – С. 84–88
6. DrachukU.Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
7. DrachukU.The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I Basarab,І. Romashko //Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. – 6/11 (96). – Р. 44–50
8. Moldavanova L. Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry / L. Moldavanova, U. Drachuk, I. Basarab, I. Romashko, B. Halukh, N. Krynska // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2018. – 20(90). – Р. 69–74
9. Romashko I.Use of lamb fat in the production of cosmetics/ I. Romashko, U. Drachuk, I. Basarab // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017. – 19 (75).– Р. 140–143
БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
Напрям наукової діяльності:
1. BasarabI.Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes / I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova, N. Herez // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (95).– Р. 65–71
2. Halukh B.Expanding the range of sausage products of special purpose /B. Halukh, U. Drachuk, I. Simonova, I. Basarab, I. Romashko // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2020.– 22 (94). – Р. 37–43
3. SimonovaI.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10(2). – Р. 435–439
4. Basarab I.M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / I.M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. –21 (92). – Р. 23–27
5. Drachuk U. Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko //EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
6. Drachuk U. The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I. Basarab,І. Romashko//Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. – 6/11 (96). – Р.44–50
7. Moldavanova L. Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry / L. Moldavanova, U. Drachuk, I. Basarab, I. Romashko, B. Halukh, N. Krynska // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2018. – 20(90). – Р. 69–74
8. Romashko I. Use of lamb fat in the production of cosmetics / I. Romashko, U. Drachuk, I. Basarab //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017. – 19 (75). – Р.140–143
9. Paska M.Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi–smoked sausages using the method of atomic–absorption spectrometry with atomization in flame / M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab O. Masliichuk // EUREKA: Life Sciences. – 2017– 4. – Р. 35
10. PaskaM.A study of toxic elements and radionuclides in semi–smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper // M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. 2017. – 4 / 11 (88). – Р. 50–55
ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
Напрям наукової діяльності:
1. Basarab I. Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes/ I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova, N. Herez // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (95). – Р. 65–71
2. Peshuk L. Quality management and safety control of semi–finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. – 2020. – Р.35–37
3. Halukh B. Expanding the range of sausage products of special purpose / B.Halukh, U. Drachuk, I.Simonova, I. Basarab, I.Romashko / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
4. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10(2). – Р. 435–439
5. Basarab I.M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / I.M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 21 (92). – Р. 23–27
6. Moldavanova L. Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry / L. Moldavanova, U. Drachuk, I. Basarab, I. Romashko, B. Halukh, N. Krynska // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2018. – 20(90). – Р. 69–74
7. Drachuk U.Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
8. U. Drachuk The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, І. Romashko // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. – 6/11 (96). – Р. 44–50
9. Paska M.Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi–smoked sausages using the method of atomic–absorption spectrometry with atomization in flame / M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab O. Masliichuk // EUREKA: Life Sciences. – 2017– 4. – Р. 35
10. PaskaM.A study of toxic elements and radionuclides in semi–smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper // M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. 2017. – 4 / 11 (88). – Р. 50–55
КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
Напрям наукової діяльності:
1. Basarab I. Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes/ I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova//Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23(95). – Р. 65–71
2. Fomina M. Indicators of energy metabolism in pigs when feeding various iron compounds / M. Fomina, B. Kalyn, H. Koval // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Veterinary Sciences. – 2018. – 20 (83). – Р. 251–254
3. Fomina M. The influence of various iron compounds on the chemical and microelemental composition of pig livers / M. Fomina, B. Kalyn, H. Koval // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017.– 19(80). – Р. 103–106
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 411
Уточнений тематичний Термін виконання: 2020-2024р
Пріорітерний напрям науково-технічної діяльності: Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу
Напрям досліджень: Розробка й удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
Державний реєстраційний номер: 0120U102503
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 474
ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА
кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» для другого (магістерського) рівня освіти
1. Теоретичні та практичні аспекти інтенсифікації технології
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
2. Розробка технології м’ясних виробів лікувально- профілактичного
призначення.
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
3. Розробка технології мясних виробів із використанням ферментних
препаратів
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
4. Удосконалення технології м’ясних продуктів підвищеної біологічної
цінності
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
5. Удосконалення технології м’ясних продуктів із використання препаратів
на основі вторинної сировини мясопереробних підприємств.
- білкововмісні продукти;
- колагеновмісні продукти;
- емульгатори;
-стабілізатори
Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______2021 р.)
Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук
Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________2021 р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.
ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА
кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» для першого (бакалаврського) рівня освіти
1. Проєкт ковбасного цеху потужністю ________________ т/зм ковбасних
виробів.
2. Проєкт цеху технічних напівфабрикатів потужністю______ т/зм.
3. Проєкт цеху технічного альбуміну потужністю___________ т/зм.
4. Проєкт субпродуктового цеху потужністю _______________т/зм.
5. Проєкт цеху посічених напівфабрикатів потужністю_______т/зм.
6. Проєкт кишкового цеху потужністю __________ кишкових комплектів.
7. Проект цеху м’ясних напівфабрикатів потужністю _________ т/зм.
8. Проєкт цеху витопки тваринних жирів потужністю ________ т/зм на
технологічній лінії __________.
9. Проект цеху переробки птиці потужністю ________ т/зм.
10. Проект м`ясожирового цеху потужністю __________т/зм.
11. Проєкт шкуроконсервувального цеху потужністю __________ т/зм.
12. Проєкт консервного цеху потужністю _________________ т/зм.
Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______2021 р.)
Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук
Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________2021 р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 лютого 2023
-
Перегляди: 522
2024 2023 2022 2021
- Деталі
-
Опубліковано: 17 лютого 2023
-
Перегляди: 547