EN   UA

Навчальні посібники:

  1. Навчальний посібник із дисципліни «Технологія галузі» розділ «Рафінація рослинних олій» для студентів факультету харчових технологій та біотехнології. Укладачі: М.З.Паска,Б.І.Галух,І.М.Басараб,У.Р.Драчук,І.С. Ромашко, Львів, 2017. – 60 с.
  2. Навчальний посібник з дисципліни «Основи промислового будівництва і санітарної техніки» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Укладачі: М.З.Паска,Б.І.Галух,І.М.Басараб, У.Р.Драчук, І.С. Ромашко. Львів, 2017. – 83 с.
  3. Галух Б.І., Драчук У.Р., Басараб І.М., Коваль Г.М. Навчальний посібник «Сучасні технології переробки птиці» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр» Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2020. 230 с.
  4. Ваврисевич Я.С., Коваль Г.М., Михайлицька О.Р., Драчук У.Р. Навчальний посібник «Цукри. Цукрозамінники. Підсолоджувачі». Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2021. 78 с.
  5. Буцяк В.І., Шемедюк Н.П., Ромашко І.С., Горчин С.В., Двилюк І.І Навчальний посібник «Альтернативна поновлювана енергетика та біоконверсія». Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2023. 293 с.

Навчально-методичні посібники:

  1. Навчально-методичний посібник з дисципліни «Сучасні досягнення харчової науки» для студентів спеціальності: 181 «Харчові технології» (ступінь «Магістр»). Укладачі: М.З.Паска,У.Р.Драчук,І.С. Ромашко,Б.І.Галух, І.М. Басараб. Львів, 2017. – 65 с.
  2. Навчально-методичний посібник з дисципліни «Промислове виробництво біотехнологічних продуктів» для студентів спеціальності 16 «Хімічна та біоінженерія» (спеціалізація 162 «Біотехнологія та біоінженерія» ступень «бакалавр». Укладачі: І.С. Ромашко М.З. Паска, І.М. Басараб, У.Р. Драчук, Б.І. Галу, І.І. Сімонова, Львів, 2018. – 98 с.
  3. Ромашко І.С., Паска М.З., Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Сімонова І.І. Навчально-методичний посібник з дисципліни «Промислове виробництво біотехнологічних продуктів» для студентів спеціальності 16 «Хімічна та біоінженерія» (спеціалізація 162 «Біотехнологія та біоінженерія» ступень «бакалавр» Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2018. 98 с.
  4. Навчально-методичний посібник «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю». Укладачі: І.С. Ромашко, О.Я. Білик, Б.І.Галух, Г.М. Коваль, Львів, 2020. – 70 с.
  5. Ромашко І.С., Білик О.Я.,. Галух Б.І, Коваль Г.М.. Навчально-методичний посібник «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю». Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2020. 70 с.
    Навчально-методичний посібник із дисципліни «Технологія м’яса, риби та жирів» для студентів денної та заочної форм навчання ОПП 181 “Харчові технології”. Укладачі:І.М.Басараб,У.Р.Драчук,Г.М. Коваль,Б.І.Галух,І.С. Ромашко, І.І. Сімонова, Н.В. Кринська, Львів, 2021. 276 с.
  6. Басараб І.М., Драчук У.Р., Коваль Г.М., Галух Б.І., Ромашко І.С., Сімонова І.І., Кринська Н.В. Навчально-методичний посібник із дисципліни «Технологія м’яса, риби та жирів» для студентів денної та заочної форм навчання ОПП 181 «Харчові технології». Львів: ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, 2021. 276 с.
  7. Драчук У.Р., Галух Б.І., Басараб І.М., Сімонова І.І., Ромашко І.С., Коваль Г.М. Навчально-методичний посібник з дисципліни «Сучасні тенденції розвитку харчової індустрії» для здобувачів вищої освіти спеціальності: 181 «Харчові технології», ОПП «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». Львів. - 2023. 112 с.
  8. Драук У.Р., Сімонова І.І., Басараб І.М., Галух Б.І., Коваль Г.М. Навчально-методичний посібник до вивчення навальної дисципліни «Безвідходні технології в м’ясній галузі» для здобувачів вищої освіти на другому (магістерському) рівні спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса». Львів. - 2024. 94 с.

Методички:

  1. Робочий зошит для виконання розрахункових робіт підсумкового контролю знань з дисципліни «Проектування підприємств м’ясної промисловості з основами САПР» для студентів 4 курсу, факультету харчових технологій та біотехнології напряму підготовки 181 «Харчові технології» стаціонарної та заочної форми навчання /Автори-укладачі: І. М. Басараб,М. З. Паска,Б.І. Галух,У.Р. Драчук,І.С. Ромашко,Л. К. Молдованова,Н.В. Кринська,І.І. Сімонова – Львів, 2017.
  2. Методичні рекомендації для проходження практики на підприємствах харчової промисловості для студентів факультету харчових технологій та біотехнології напряму 181 «Харчові технології» /Автори-укладачі: М.З. Паска,Б.І. Галух, І. М. Басараб, У.Р. Драчук, І.С. Ромашко,І.І.Сімонова – Львів, 2017.
  3. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Технологія галузі» для спеціальності 181 «Харчові технології»/Автори-укладачі: М.З. Паска,І.М.Басараб, Л.К. Молдаванова– Львів, 2017
  4. Методичний практикум по виконанню курсових проектів з дисципліни «Проектування підприємств м'ясної промисловості з основами САПР» для студентів 4 курсу факультету харчових технологій та біотехнології (бакалаври) за спеціальністю 181 «Харчові технології» для спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» стаціонарної та заочної форм навчання /Автори-укладачі: І. М. Басараб,М. З. Паска,У.Р. Драчук, Б.І. Галух,І.С. Ромашко, Л. К. Молдованова,Н.В. КринськаІ.І. Сімонова– Львів, 2018.
  5. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса і м’ясних продуктів» для студентів усіх форм навчання за напрямком підготовки 181 «Харчові технології» /Автори-укладачі: У.Р. Драчук,І.І. Сімонова,І.С. Ромашко,І.М. Басараб,Б.І. Галух,Л.К. Молдаванова, Н.В. Кринська– Львів, 2019.
  6. Довідник рецептур для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології м’ясної галузі» для студентів усіх форм навчання за спеціальностю 181 – «Харчові технології» / Автори-укладачі: У. Р. Драчук,Н. В. Кринська, І. С. Ромашко,І. М. Басараб,Б. І. Галух, І. І. Сімонова, Л.К.Молдаванова– Львів, 2019.
  7. Методичні вказівки «Основні поняття, термінологія та визначення у сфері якості» з навчальної дисципліни «Системи управління якістю»/Автори-укладачі: М.В. Хромова,Г.М. Коваль,У.Р. Драчук,І.С. Ромашко,І.М. Басараб,Б.І. Галух,Л.К. Молдаванова,І.І. Сімонова,Н.В.Кринська– Львів, 2019.
  8. Збірник контрольних і тестових питань для студентів ІІІ-ІV курсу ФХТБ з дисципліни «Технологія галузі» / Автори-укладачі: У.Р. Драчук,Л.К. Молдаванова, І.М. Басараб,Г.М. Коваль,Б.І. Галух,І.С. Ромашко, І.І. Сімонова, Н.В. Кринська– Львів, 2019.
  9. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення»/Автори-укладачі: У.Р. Драчук, І.І.Сімонова, І.М. Басараб, Н.В. Кринська, Б.І.Галух, І.С. Ромашко, Л.К. Молдаванова– Львів, 2020.
  10. Конспект лекцій з дисципліни «Методологія наукових досліджень» для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології». / Автори-укладачі: І. С., Ромашко, У. Р., Драчук, Б. І., Галух, І. М. Басараб – Львів, 2022.
  11. Конспект лекції з курсу «Технологічна експертиза виробництва м’ясних продуктів» для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», другого освітнього ступеня денної та заочної форми навчання / Автори-укладачі: Б. І. Галух, У. Р. Драчук, І. М. Басараб,  Г. М. Коваль, І. І. Сімонова, Р. В. Волошин – Львів, 2022.
  12. Конспект лекції з дисципліни «Методологія наукових досліджень» для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» / Укладачі: І.С. Ромашко, У.Р. Драчук, Б.І., Галух, І.М. Басараб – Львів, 2022.
  13. Конспект лекцій з дисципліни «технологія м’ясних продуктів функціонального призначення» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» денної та заочної форми здобуття освіти/ Укладачі: І.М. Басараб, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, Г.М., Коваль, І.І. Сімонова – Львів, 2024.
  14. Методичні вказівки для вивчення навчальної дисципліни «Технології м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» / Автори: У.Р. Драчук, І.І. Сімонова, І.М. Басараб, Б.І. Галух, Г.М. Коваль, Г.Я. Пришляк – Львів, 2024.
  15. Методичні рекомендації з проходження дослідницької практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» / Автори: Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.С. Ромашко, І.М. Басараб, І.І. Сімонова – Львів, 2024.
  16. Методичні вказівки для виконання кваліфікаційної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса»/ Укладачі: У.Р. Драчук, Г.Я. Пришляк, І.М. Басараб, І.І. Сімонова, Б.І. Галух, Г.М. Коваль – Львів, 2024.
  17. Методичні рекомендації з проходження виробничої практики на підприємствах харчової промисловості для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» / Автори: Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.С. Ромашко, І.М. Басараб, І.І. Сімонова – Львів, 2024.

Ліцензія

З метою втілення Стратегії інтернаціоналізації Університету, яка передбачає комплексне підвищення ефективності міжнародної діяльності та поступове інтегрування у міжнародний освітньо-науковий простір, відділ міжнародних зв’язків, напрацьовуючи нові контакти, долучаючись до нових проєктів та міжнародних програм, просить учасників освітнього процесу Університету, зокрема науково – педагогічних працівників та аспірантів, подавати свої кандидатури для співпраці з іноземними партнерами та реалізації міжнародної співпраці.

Науковий гурток


БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
1. Сенів С. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Онищак А. Застосування хітозану при виробництві консервів з мяса птиці Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Опришко С. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сировялених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Корда Ю.В. Інноваційні технології переробки крові Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Степаняк Я.Б. Функціональні м'ясо-рослинні консерви Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Гарасим Х. Я., «Sousvide» – інноваційний метод у технологіїьм’ясної продукції Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. Герез Н.О., Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Гвоздінський Ю.Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гейко Н. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
10. Гейник С.Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення збагачених кальцієм Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
11. Кедрук О.Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021

Гординська Ю-І., Басараб І.М. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Гвоздінський Ю., Басараб І.М. Удосконалення технології варених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Сидір П., Басараб І.М.. Удосконалення технології мясопродуктів із нетрадиційної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Кушнір Н., Давидкін В., Басараб І.М. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Костів В., Басараб І.М. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів  функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Демчук Н., Басараб І.М. Якість та безпека елітних видів ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Коба Б., Басараб І.М. Дослідження м'ясних консервів: оцінка якості, ризиків та сучасних тенденцій розвитку. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.


ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
1. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м'ясних напівфабрикатів Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Сах Б. Поверхневий критерій, як параметр інтенсифікації екстрагування Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології мясних напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. ГорпинюкВ. Використання камедей у харчових продуктах. Користь чи шкода? Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Кривошея В.В.Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Пінтоха С. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білковожировій емульсії Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
7. Петролюк М.О. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019

Пінтоха С., Драчук У. Р. Застосування функціональних добавок у виробництві варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Цимбала О., Драчук У. Р. Використання харчових волокон у технології напівфабрикатів на м'ясній основі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Пашко І., Драчук У.Р. Інноваційні  композиції шприцювальних розсолів для крупнокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Корсун П., Драчук У.Р. Сучасні тенденції виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Лісовий М., Драчук У.Р. Копчення птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
1. Палюх Г., Здеб В. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Скібіцька М. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві мясної продукціїМіжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Костур Р. Безпека продуктів з мяса птиці за мікробіологічними показниками Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Головочаку П.Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свининиМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Баранич А. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі рибячого жиру Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Пагулич Н. Рслинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
7. Табачнюк Д.В.Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «alheirademirandela»Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Петролюк М. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінностіМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Сах Б.Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021

Боднар А., Галух Б.І. Технологічні особливості виробництва національних м'ясних продуктів способом сухого висушування та копчення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології ,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Лісова У., Галух Б.І.. Розробка технології нового виду шинки вареної в оболонці з використанням багатокомпонентного розсолу. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Якубляк Ю., Галух Б.І. Дослідження термінів придатності напівкопчених і варено-копчених ковбас в модефікованому латексному покритті. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

Петрик М., Галух Б.І.

Дослідження впливу концентрації розсолу та тривалості дозрівання на вологозв’язувальну здатність при виробництві продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу і тривалості соління на вихід продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Боднар А., Галух Б.І. Вивчення технологій виробництва національних страв та популяризація традиційних закарпатських страв . Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Конський С., Галух Б.І. Дослідження використання штучного інтелекту в формуванні рецептур м’ясних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Маковський Д., Галух Б.І. Дослідження показників якості м’ясорослинних хлібців функціонально-профілактичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Медвецький Я., Галух Б.І. Дослідження мікроструктури напівкопченої ковбаси «покутська» з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Горбань Р., Галух Б.І. Дослідження впливу рослинних добавок на якість напівкопчених ковбас з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Боднар А., Яворницька Л., Галух Б.І. Скульська І. В. Порівняльна характеристика продуктів тваринного та рослинного походження в раціоні людини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
1. Худинець І. Тверді жири у харчовій промисловості, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Мельничук В. Роціональна переробка олійно-жирової сировини Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Морозова У. Сучасна індустрія соусів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Винничак М. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021

Ружило Х., Ромашко І.С. Перспективи інноваціного розвитку харчової галузі в Україні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології, (10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
1. Мілованова А., Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006 Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
2. Цьолка Х., Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019

Осірак Т., Коваль Г.М.  Дослідження якості зефіру, що реалізується в гіпермаркеті «Ашан». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
1. Юрчук А.В. Дослідження асортименту якості маргарину Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Вовк Б.В. Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Мельничук Р. Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Табачнюк Д., Мамчиць Т., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
5. Мартин Н., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походженняМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Походжай Л., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м'яса перепелівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. КоникЛ.Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиноюМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
8. Баб’якТ.Удосконалення технології ліверних ковбасМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І.Веганськібоули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я»// «Актуальні питання розвитку науки та техніки». LXXIX Міжнародна науков-практичнаінтернет- конференція/ Збірник тез доповідей (7 лютого 2022. Львів). Львів:2022. С.23-26.
10. Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м'яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою // Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.
11. Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини //Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.

Геровький Т., Сімонова І.І. Обліпиха у технології пресерв рибних. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (4-5 травня 2023. Львів). Львів: 2023 р.

Лісовий М., Сімонова І.І. Еволюція копчених продуктів у сучасному харчуванні: від традиційної до вуличної гастрономії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Цюпка Н., Сімонова І.І.Харчуємося у ритмі: вплив сучасного життя на наші харчові звички. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Войтик У., Машталер М., Сімонова І.І. Використання м'яса яловичини у технології м’ясних консервів для дитячого харчування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

Душка О., Нуцковський Ю., Студений Н., Сімонова І.І. Удосконалення технології напівфабрикатів з м'яса птиці з використанням маринадів на основі горобини червоної (sorbus aucuparia). Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові, (16-17 травня 2024. Львів). Львів: 2024 р.

ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
Напрям наукової діяльності:
1. Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L.Bilonoga, V.V. Stybel, O.R. Maksysko, U. R.Drachuk //Resource–and energy–saving technologies in the chemical industry.– 2022. – 6. – Р. 16
2. Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L. Bilonoga, V.V .Stybel, O.R .Maksysko, U.R. Drachuk // Publishing House “Baltija Publishing”, –2022.
3. Bilonoga Y. Use of new similarities Bl and Blturb. to optimize the calculation and selection of heat exchange equipment for working with nanofluid coolants / Y. Bilonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (96). – Р.46–53
4. Bilonoga Y. Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // Journal homepage: http://iieta. org/journals/ijht. – 2021.– 39 (6). – Р.1697–1712
5. Basarab I. Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes/ I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova//Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23(95). – Р.65–71
6. Halukh B. Expanding the range of sausage products of special purpose/ B. Halukh, U. Drachuk, I. Simonova, I. Basarab, .I Romashko //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies.– 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
7. Bіlonoga Y.A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat–Exchange Equipmen t using Nanofluids / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // International Journal of Heat an d Technology. – 2020. –38 (1). – Р.151–164
8. Simonova I.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10 (2). – Р. 435–439
9. Basarab І. M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / І. M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 27 (92). – Р.23–27
11. Bіlonoga Y.Changes in the hydro–mechanical and thermo–physical characteristics of liquid food products (for example, milk) under the influence of natural surfactants / Y.Bіlonoga, V. Stybel, E. Lorenzini, O.Maksysko, U.Drachuk– Italian Journal of Engineering Science: Tecnica Italiana. – 2019. – 63 (1). – Р. 21–27
12. Drachuk U, Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, I.Romashko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41–46
13. Drachuk U, The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, I.Romashko //Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. –2018. – 6 (11). – Р. 44–45
14. Paska M.Technological assessment of meat quality depending on the physiological state / M Paska, U. Drachuk, M. Yancheva // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine. – 2017. –19 (80). – Р.8–20
15. Paska M. Determination of toxicity of chopped meat–based semi–products in vivo / M. Paska, U. Drachuk, O. Masliichuk, V. Vovk // EUREKA: Life Sciences. – 2017. – 5. – Р. 26–32
16. Romashko I.The use of lamb fat in the production of cosmetics /I. Romashko, U. Drachuk, I. Basarab //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017.–19 (75). – Р. 140–143
СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
Напрям наукової діяльності: Розробка технологій та розширення асортименту м'ясних, м'ясо-рослинних та м'ясо містких продуктів харчування;оздоровчі продукти: якість, ефективність, безпека.
1. Peshuk L.V. Quality management in the technology of mayonnaise sauces with non–traditional raw materials / L.V. Peshuk, V.A. Bakhmach, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. – 2022.– 20 (2). – Р.253–264
2. Peshuk L.Modern trend–health products with microalgae / L.Peshuk, I.Simonova, I.Shtyk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2022. – 24 (97). –Р.52–59
3. Haschuk O. Improvement of technology of pate in the shell with the use of dietary supplement / O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2022.–24 (97), – Р.46–51
4. Peshuk L. Prospects for using extractive oils of spicy–aromatic raw materials in the technology of formed semi–finished products /L. Peshuk, I. Simonova –Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (96). – Р.33–38
5. Basarab I.Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes / I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H.Koval, I. Simonovа, N Herez //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. –23 (95), – Р. 65–71
6. Peshuk L. V. Technology of obtaining essential oil extracts from spicy and aromatic raw materials and their influence on meat and fish molded ready–to–cook products / L.V. Peshuk, I.I. Ibatullin, I.G. Radzievska, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. – 2021. – 29 (4). – Р.614–624
7. Пешук Л.В. Розробка м'ясо–рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування / Л.В. Пешук, І.І. Сімонова //Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут". – 2021. – 3 (39). – С. 74–80
8. Peshuk L. Quality management and safety control of semi–finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. – 2020. – Р.35–37
9. Halukh B. Expanding the range of sausage products of special purpose / B.Halukh, U. Drachuk, I.Simonova, I. Basarab, I.Romashko / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
10. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10(2). – Р. 435–439
11. Haschuk O.Expanding the range of sausage products of special purpose/ O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (93). – Р. 72–76
12. Simonova I. I.Influence of different methods of heat treatment on the technology of special purpose meat delicacies // I. I. Simonova,L. V. Peshuk // Modern engenering problems, challenges and modernity: Collectivmonograf. Riga: Baltija Publishing. – 2020.– Р. 351–369,
13. Basarab I.M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / I.M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova,L.K. Moldavanova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 21 (92). – Р. 23–27
14. Simonova I.I. Assessment of organoleptic and functional–technological indices of truncated semi–finished products / I.I. Simonova, L.V. Peshuk –Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 21 (91). – Р.143–148
15. Ємченко І. Українські реформи безпечності харчової продукції: втілення європейського вибору /І. Ємченко, Г. Шестопал,І.Сімонова // 8– мА Міжнародна наукова конференція Проблеми та перспективи соціально–економічного розвитку територій, Ополе, Польща. –2019
16. Simonova I. Microscopic examination of chops with content of lentil flour / I. Simonova, L. Peshuk, O. Galenko// Ukrainian journal of food science. – 2019. – 7 (1). – Р. 16–26
17. Сімонова І.І. Дослідження органолептичних та функціонально–технологічних показників посічених напівфабрикатів / І.І. Сімонова, Л.В. Пешук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – 2019. –21 (91). – С. 143–148
18. Drachuk U.Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko// EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
19. U. Drachuk The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, І. Romashko // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. –6/11 (96). – Р. 44–50
20. Paska M.Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi–smoked sausages using the method of atomic–absorption spectrometry with atomization in flame / M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab O. Masliichuk// EUREKA: Life Sciences. – 2017– 4. – Р. 35
21. PaskaM.A study of toxic elements and radionuclides in semi–smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper // M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. 2017. – 4 / 11 (88). – Р. 50–55

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
Напрям наукової діяльності:
1. Maykova S.V. Karotin contained bioyogurts and their use for the development of biologically valuable restaurant dishes / S.V. Maykova, I.S. Romashko, O.M. Vivcharuk, N.P. Shemedyuk // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2022. –24 (97). – Р. 27–33
2. Ромашко І. С.Проблеми управління трудовими ресурсами на промислових підприємствах України в умовах економічної нестабільності / І.С. Ромашко, А.А. Меліхов // III Всеукраїнської науково–практичної конференції, Харківський національний університет. – 2021
3. Halukh B.Expanding the range of sausage products of special purpose/ B. Halukh, U. Drachuk, I. Simonova, I .Basarab, I. Romashko // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
4. Basarab I. M.The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics/ I. M.Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I .Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019.21 (92). – Р. 23–27
5. Ромашко І.С. Нетрадиційні грибні компоненти в рецептурі дресингу/ І.С. Ромашко, С. В.Майкова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – 2019. –21/92 (2). – С. 84–88
6. DrachukU.Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
7. DrachukU.The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I Basarab,І. Romashko //Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. – 6/11 (96). – Р. 44–50
8. Moldavanova L. Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry / L. Moldavanova, U. Drachuk, I. Basarab, I. Romashko, B. Halukh, N. Krynska // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2018. – 20(90). – Р. 69–74
9. Romashko I.Use of lamb fat in the production of cosmetics/ I. Romashko, U. Drachuk, I. Basarab // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017. – 19 (75).– Р. 140–143

БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
Напрям наукової діяльності:
1. BasarabI.Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes / I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova, N. Herez // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (95).– Р. 65–71
2. Halukh B.Expanding the range of sausage products of special purpose /B. Halukh, U. Drachuk, I. Simonova, I. Basarab, I. Romashko // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2020.– 22 (94). – Р. 37–43
3. SimonovaI.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10(2). – Р. 435–439
4. Basarab I.M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / I.M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. –21 (92). – Р. 23–27
5. Drachuk U. Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko //EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
6. Drachuk U. The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I. Basarab,І. Romashko//Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. – 6/11 (96). – Р.44–50
7. Moldavanova L. Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry / L. Moldavanova, U. Drachuk, I. Basarab, I. Romashko, B. Halukh, N. Krynska // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2018. – 20(90). – Р. 69–74
8. Romashko I. Use of lamb fat in the production of cosmetics / I. Romashko, U. Drachuk, I. Basarab //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017. – 19 (75). – Р.140–143
9. Paska M.Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi–smoked sausages using the method of atomic–absorption spectrometry with atomization in flame / M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab O. Masliichuk // EUREKA: Life Sciences. – 2017– 4. – Р. 35
10. PaskaM.A study of toxic elements and radionuclides in semi–smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper // M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. 2017. – 4 / 11 (88). – Р. 50–55

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
Напрям наукової діяльності:
1. Basarab I. Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes/ I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova, N. Herez // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23 (95). – Р. 65–71
2. Peshuk L. Quality management and safety control of semi–finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. – 2020. – Р.35–37
3. Halukh B. Expanding the range of sausage products of special purpose / B.Halukh, U. Drachuk, I.Simonova, I. Basarab, I.Romashko / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2020. – 22 (94). – Р. 37–43
4. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. – 2020. – 10(2). – Р. 435–439
5. Basarab I.M. The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics / I.M. Basarab, U.R. Drachuk, I.S. Romashko, B.I. Halukh, I.I. Simonova, L.K. Moldavanova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2019. – 21 (92). – Р. 23–27
6. Moldavanova L. Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry / L. Moldavanova, U. Drachuk, I. Basarab, I. Romashko, B. Halukh, N. Krynska // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2018. – 20(90). – Р. 69–74
7. Drachuk U.Influence of Thyme and Juniper on the Microbiological Properties of Pork Brisket / U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab І. Romashko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – 6. – Р. 41– 46
8. U. Drachuk The study of lentil flour as a raw material for production of semi–smoked sausages / U. Drachuk, І. Simonova, B. Halukh, I. Basarab, І. Romashko // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. – 2018. – 6/11 (96). – Р. 44–50
9. Paska M.Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi–smoked sausages using the method of atomic–absorption spectrometry with atomization in flame / M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab O. Masliichuk // EUREKA: Life Sciences. – 2017– 4. – Р. 35
10. PaskaM.A study of toxic elements and radionuclides in semi–smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper // M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Eastern–European Journal of Enterprise Technologies. 2017. – 4 / 11 (88). – Р. 50–55

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
Напрям наукової діяльності:
1. Basarab I. Using of non–traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes/ I. Basarab, U. Drachuk, B. Halukh, H. Koval, I. Simonova//Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2021. – 23(95). – Р. 65–71
2. Fomina M. Indicators of energy metabolism in pigs when feeding various iron compounds / M. Fomina, B. Kalyn, H. Koval // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Veterinary Sciences. – 2018. – 20 (83). – Р. 251–254
3. Fomina M. The influence of various iron compounds on the chemical and microelemental composition of pig livers / M. Fomina, B. Kalyn, H. Koval // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. – 2017.– 19(80). – Р. 103–106