EN   UA

Ліцензія

З метою втілення Стратегії інтернаціоналізації Університету, яка передбачає комплексне підвищення ефективності міжнародної діяльності та поступове інтегрування у міжнародний освітньо-науковий простір, відділ міжнародних зв’язків, напрацьовуючи нові контакти, долучаючись до нових проєктів та міжнародних програм, просить учасників освітнього процесу Університету, зокрема науково – педагогічних працівників та аспірантів, подавати свої кандидатури для співпраці з іноземними партнерами та реалізації міжнародної співпраці.

Науковий гурток


ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА

  1. Смага О., Драчук У. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Сах Б. Поверхневий критерій як параметр інтенсифікації екстрагування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Смага О., Драчук У. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Горпинюк В., Драчук У. Використання камедей у харчових продуктах: користь чи шкода? Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  5. Кривошея В., Драчук У. Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  6. Пінтоха С., Драчук У. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білково-жировій емульсії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  7. Петролюк М., Драчук У. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  1. Пінтоха С., Драчук У. Застосування функціональних добавок у виробництві варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  2. Цимбала О., Драчук У. Використання харчових волокон у технології напівфабрикатів на м'ясній основі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  3. Пашко І., Драчук У. Інноваційні композиції шприцювальних розсолів для крупнокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  4. Корсун П., Драчук У. Сучасні тенденції виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  5. Лісовий М., Драчук У.Р. Копчення птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  6. Кутельмах А., Драчук У. Склад та властивості лляної олії. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
  7. Ткачук Я., Драчук У. Застосування ферментів у м’ясній промисловості. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА

  1. Мілованова А., Коваль Г. Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  2. Цьолка Х., Коваль Г. Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  3. Осірак Т., Коваль Г. Дослідження якості зефіру, що реалізується в гіпермаркеті «Ашан». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  4. Колодрубець В., Коваль Г. Якість халви вітчизняних виробників. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА

  1. Юрчук А., Сімонова І., Дослідження асортименту якості маргарину. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Вовк Б., Сімонова І., Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Мельничук Р., Сімонова І., Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Табачнюк Д., Мамчиць Т., Сімонова І., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  5. Мартин Н., Сімонова І., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походження. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  6. Походжай Л., Сімонова І., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м’яса перепелів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  7. Коник Л., Сімонова І., Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиною. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  8. Баб’як Т., Сімонова І., Удосконалення технології ліверних ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  9. Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І. Веганські боули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я». Актуальні питання розвитку науки та техніки: LXXIX Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (7 лютого 2022. Львів). Львів: 2022 р. С. 23–26.
  10. Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м’яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології (10–11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.
  11. Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м’ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології (10–11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.
  12. Геровький Т., Сімонова І. Обліпиха у технології пресерв рибних. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  13. Лісовий М., Сімонова І. Еволюція копчених продуктів у сучасному харчуванні: від традиційної до вуличної гастрономії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  14. Цюпка Н., Сімонова І. Харчуємося у ритмі: вплив сучасного життя на наші харчові звички. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  15. Войтик У., Машталер М., Сімонова І. Використання м'яса яловичини у технології м’ясних консервів для дитячого харчування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  16. Душка О., Нуцковський Ю., Студений Н., Сімонова І. Удосконалення технології напівфабрикатів з м'яса птиці з використанням маринадів на основі горобини червоної (sorbus aucuparia). Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  17. Коба Б., Корсун П., Сімонова І. Підвищення якості ковбас для грилю шляхом обробки оболонок дубильними речовинами рослинного походження. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  18. Лісовий М., Сімонова І. Технологія напівкопчених ковбас: традиції та інновації. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  19. Ружило Х., Сімонов Р., Сімонова І. Вплив температурного режиму зберігання на фізико-хімічні та мікробіологічні показники м’ясних напівфабрикатів із яловичини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  20. Шутяк Н., Демчук Н., Сімонова І. Технологія використання м’ясних паштетів з альтернативних сировинних компонентів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.

 

 

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ

  1. Палюх Г., Здеб В., Галух Б. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  2. Скібіцька М., Галух Б. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві м’ясної продукції. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  3. Костур Р., Галух Б. Безпека продуктів з м’яса птиці за мікробіологічними показниками. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  4. Головочаку П., Галух Б. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  5. Баранич А., Галух Б. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі риб’ячого жиру. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  6. Пагулич Н., Галух Б. Рослинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
  7. Табачнюк Д., Галух Б. Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «Alheira de Mirandela». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2019 р.
  8. Петролюк М., Галух Б. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінності. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2021 р.
  9. Сах Б., Галух Б. Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2021 р.
  10. Боднар А., Галух Б.І. Технологічні особливості виробництва національних м'ясних продуктів способом сухого висушування та копчення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  11. Лісова У., Галух Б.І.. Розробка технології нового виду шинки вареної в оболонці з використанням багатокомпонентного розсолу. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  12. Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  13. Якубляк Ю., Галух Б.І. Дослідження термінів придатності напівкопчених і варено-копчених ковбас в модефікованому латексному покритті. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  14. Петрик М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу та тривалості дозрівання на вологозв’язувальну здатність при виробництві продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  15. Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу і тривалості соління на вихід продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.. Львів: 2023 р.
  16. Боднар А., Галух Б.І. Вивчення технологій виробництва національних страв та популяризація традиційних закарпатських страв . Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  17. Конський С., Галух Б.І. Дослідження використання штучного інтелекту в формуванні рецептур м’ясних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  18. Маковський Д., Галух Б.І. Дослідження показників якості м’ясорослинних хлібців функціонально-профілактичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  19. Медвецький Я., Галух Б.І. Дослідження мікроструктури напівкопченої ковбаси «покутська» з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  20. Горбань Р., Галух Б.І. Дослідження впливу рослинних добавок на якість напівкопчених ковбас з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  21. Боднар А., Яворницька Л., Галух Б.І. Скульська І. В. Порівняльна характеристика продуктів тваринного та рослинного походження в раціоні людини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  22. Булашев В., Галух Б. Технологічні особливості виробництва майонезів, збагачених комплексами антиоксидантів і біологічно активних речовин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  23. Глова О., Галух Б. Основні тенденції підвищення смакових властивостей емульсійних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
  24. Фреїшин А., Галух Б. Використання м’яса курчат-бройлерів і голубів м’ясних порід у виробництві м’ясних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.

БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА

  1. Сенів С., Басараб І. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Онищак А., Басараб І. Застосування хітозану при виробництві консервів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Опришко С., Басараб І. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сиров’ялених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Корда Ю., Басараб І. Інноваційні технології переробки крові. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  5. Степаняк Я., Басараб І. Функціональні м’ясо-рослинні консерви. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  6. Гарасим Х., Басараб І. «Sous-vide» – інноваційний метод у технології м’ясної продукції. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  7. Герез Н., Басараб І. Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
  8. Гвоздінський Ю., Басараб І. Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  9. Гейко Н., Басараб І. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  10. Гейник С., Басараб І. Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення, збагачених кальцієм. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  11. Кедрук О., Басараб І. Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  12. Гординська Ю-І., Басараб І. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  13. Гвоздінський Ю., Басараб І. Удосконалення технології варених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  14. Сидір П., Басараб І. Удосконалення технології мясопродуктів із нетрадиційної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
  15. Кушнір Н., Давидкін В., Басараб І. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  16. Костів В., Басараб І. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
  17. Демчук Н., Басараб І. Якість та безпека елітних видів ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  18. Коба Б., Басараб І. Дослідження м'ясних консервів: оцінка якості, ризиків та сучасних тенденцій розвитку. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
  19. Козак Д., Басараб І. Функціонально-технологічні властивості рослинних паштетів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
  20. Прокопяк М., Басараб І. Дослідження функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів геродієтичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА

  1. Худинець І., Ромашко І. Тверді жири у харчовій промисловості. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  2. Мельничук В. Раціональна переробка олійно-жирової сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  3. Морозова У., Ромашко І. Сучасна індустрія соусів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
  4. Винничак М., Ромашко І. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
  5. Ружило Х., Ромашко І. Перспективи інноваціного розвитку харчової галузі в Україні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.

ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Bal-Prylypko L. Substantiating the efficiency of using packaging with oxygen absorber when storing small-piece natural semi-finished meat products / L. Bal-Prylypko, M. Serdyuk, V. Bandura, U. Drachuk, M. Andrushchenko, H. Shlapak, B. Halukh, N. Kirovich // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2025. 4(11(136)). Р. 90 102.
  4. Bilonoga Y. The method of calculating the heat transfer coefficient in the heliosystems with laminar and transient modes of heat carrier flow movement structured into parts / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, I. Dutsyak, U. Drachuk, H. Koval, V. Stybel // Chemistry & Chemical Technology. 2024. 18(3). Р. 409 416.
  5. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  6. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). Р. 21 29.
  7. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  8. Bilonoga Y. Improvement of the method of calculating heat transfer coefficients using glycols taking into account surface forces of heat carriers / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, V. Stybel, I. Dutsyak, U. Drachuk // Chemistry & Chemical Technology. 2023. 17(3). Р. 608 616.
  9. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). Р. 26 34.
  10. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). Р. 61 68.
  11. Bilonoga Y. Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L.Bilonoga, V.V. Stybel, O.R. Maksysko, U. R.Drachuk //Resource and energy saving technologies in the chemical industry. 2022. 6. Р. 16.
  12. Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L. Bilonoga, V.V .Stybel, O.R .Maksysko, U.R. Drachuk // Publishing House “Baltija Publishing”, 2022.
  13. Bilonoga Y. Use of new similarities Bl and Blturb. to optimize the calculation and selection of heat exchange equipment for working with nanofluid coolants / Y. Bilonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021. 23 (96). Р.46 53.
  14. Bilonoga Y. Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // Journal homepage 2021. 39 (6). Р.1697 1712.
  15. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). Р. 65 71.
  16. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  17. Bіlonoga Y.A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat Exchange Equipmen t using Nanofluids / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // International Journal of Heat an d Technology. 2020. 38 (1). Р.151 164.
  18. Simonova I.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10 (2). Р. 435 439.

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА

Напрям наукової діяльності: Розробка технологій та розширення асортименту м'ясних, м'ясо-рослинних та м'ясо містких продуктів харчування;оздоровчі продукти: якість, ефективність, безпека.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat/ I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk// Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  4. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  5. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  6. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  7. Пешук Л. Огляд стратегій розвитку та особливостей виробництва інноваційних продуктів з водоростей / Л. Пешук, І. Сімонова, Д. Приходько // Вісник НТУ «ХПІ ». Серія: Нові рішення в сучасних технологіях.. 2023. 2(16). С. 86 91.
  8. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
  9. Peshuk L.V. Quality management in the technology of mayonnaise sauces with non traditional raw materials / L.V. Peshuk, V.A. Bakhmach, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. 2022. 20 (2). Р.253 264.
  10. Peshuk L.Modern trend health products with microalgae / L.Peshuk, I.Simonova, I.Shtyk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. 24 (97). Р.52 59.
  11. Haschuk O. Improvement of technology of pate in the shell with the use of dietary supplement / O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. 24 (97), Р.46 5
  12. Peshuk L. Prospects for using extractive oils of spicy aromatic raw materials in the technology of formed semi finished products /L. Peshuk, I. Simonova Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021. 23 (96). Р.33 38.
  13. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
  14. Peshuk L. V. Technology of obtaining essential oil extracts from spicy and aromatic raw materials and their influence on meat and fish molded ready to cook products / L.V. Peshuk, I.I. Ibatullin, I.G. Radzievska, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. 2021. 29 (4). Р.614 624.
  15. Пешук Л.В. Розробка м'ясо рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування / Л.В. Пешук, І.І. Сімонова //Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут". 2021. 3 (39). С. 74 80.
  16. Peshuk L. Quality management and safety control of semi finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. 2020. Р.35 37.
  17. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  18. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.
  19. Гащук О. Удосконалення технології паштету з використанням дієтичної добавки./ О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Сімонова // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (93). С. 72 76.
  20. Simonova I. I.Influence of different methods of heat treatment on the technology of special purpose meat delicacies // I. I. Simonova,L. V. Peshuk // Modern engenering problems, challenges and modernity: Collectivmonograf. Riga: Baltija Publishing. 2020. Р. 351 369.

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ:

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Bal-Prylypko L. Substantiating the efficiency of using packaging with oxygen absorber when storing small-piece natural semi-finished meat products / L. Bal-Prylypko, M. Serdyuk, V. Bandura, U. Drachuk, M. Andrushchenko, H. Shlapak, B. Halukh, N. Kirovich // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2025. 4(11(136)). Р. 90 102.
  4. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  5. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  6. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  7. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  8. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
  9. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
  10. Peshuk L. Quality management and safety control of semi finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. 2020. Р.35 37.
  11. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  12. Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.

БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА

 

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
  2. Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
  3. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat/ I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk// Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31. 2(139). Р. 46 66.
  4. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  5. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  6. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  7. Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
  8. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
  9. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
  10. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА

Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології та стандартизація м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Майкова С. Інноваційні підходи до створення м’ясних напівфабрикатів з додаванням рослинних компонентів / С. Майкова, I. Ромашко, O. Маслійчук, O. Вівчарук// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2024. 26(102). С. 60 66.
  2. Shemediuk N. Indukuvannia systemnoi stiikosti roslyn ta perspektyvy vykorystannia Streptomyces yak ahentiv biokontroliu infektsiinykh zakhvoriuvan/ N. Shemediuk, I. Romashko, V. Butsiak, I. Dvyliuk, O. Shved// Chemistry, Technology and Application of Substances. 2022. 5(1). Р. 102 116.
  3. Ромашко I. Використання рідких, жирових відходів закладів ресторанного господарства як альтернативної сировини у харчовій промисловості, біомедичних і фармацевтичних застосувань та виготовлення біопалива / I. Ромашко, С. Майкова O. Вівчарук, В. Івасів// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2023. 25(100). С. 80 87.
  4. Майкова С. Каротинвмісні біойогурти та їх використання для розроблення біологічно цінних ресторанних страв / С. Майкова І. Ромашко, O. Вівчарук Н. Шемедюк // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2022. 24 (97). С. 27 33.
  5. Ромашко І. С. Проблеми управління трудовими ресурсами на промислових підприємствах України в умовах економічної нестабільності / І.С. Ромашко, А.А. Меліхов // III Всеукраїнської науково практичної конференції, Харківський національний університет. 2021.
  6. Бомба М. Я. Особливості заcтocування біологічно цінної рocлиннoї сировини Скoлiвщини у виготовленні страв галицької кухні / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, І. С. Ромашко, Н. П. Шемедюк // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2021. 23 (96). С. 82 87.
  7. Майкова С. В. національних страв та їх адаптація для сучасних закладів ресторанного господарства/ С. В. Майкова, О. М. Вівчарук, І. С. Ромашко// Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки. 2020. 15. С. 120 128.
  8. Майкова С.В. Інноваційне виготовлення продукції ресторанного господарства із фунготерапевтичним ефектом./ С. В. Майкова, І. С. Ромашко// Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: «Економічні науки». 2020. 14. С. 122 128.
  9. Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА

Напрям наукової діяльності: Товарознавча оцінка якості мʼясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.

  1. Вербіцька В. Оцінка технологічних показників запорізького рулону з мікробним метаболітом трегалозою/ В. Вербіцька, М. Кухтин, П. Процак, А. Сидоров, Г. Коваль// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 2025. 27 (103). С. 23-30. 
  2. Богданова А.Ю. Monitorynh dermatolohichnoi patolohii dribnykh tvaryn v umovakh veterynarnoi kliniky “Veles” (m. Mykolaiv) / А.Ю. Богданова, O. В. Іовенко, Г.М. Коваль // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Ветеринарні науки. 2024. 26(114). С. 38 42.
  3. Кухтин М.Д. Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv / М.Д. Кухтин, О.Й. Цісарик В. З. Салата, Г.М. Коваль, В.Т. Климюк // Здоров’я людини і нації. 2024. 3. С. 47 58.
  4. Bilonoga Y. The method of calculating the heat transfer coefficient in the heliosystems with laminar and transient modes of heat carrier flow movement structured into parts / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, I. Dutsyak, U. Drachuk, H. Koval, V. Stybel // Chemistry & Chemical Technology. 2024. 18(3). Р. 409 416.
  5. Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
  6. Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
  7. Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
  8. Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
  9. Цісарик О.Й. Розроблення технології йогурту з геродієтичними властивостями / Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Коваль Г.М., Сливка І.М. // . Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2022. 28(5). С. 105 117.
  10. Іовенко A. В. Поширення отитів у собак у місті Одесі / Іовенко А.В., Юрченко М.Є., Коваль Г.М. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Ветеринарні науки. 2022. 24(107). С. 40 43.
  11. Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.

ДВИЛЮК ІВАННА ІВАНІВНА

  1. Шемедюк Н. П. Індукування системної стійкості рослин та перспективи використання Streptomyces як агентів біоконтролю інфекційних захворювань. СТAS / Н. П. Шемедюк, І. С. Ромашко, В. І. Буцяк, І. І. Двилюк, О. В. Швед // Львів, 2022. 5(1). С. 102 116.
  2. Руденко О. П., Біотехнологічні засади підвищення екологічного стану природних джерел міста Львова / О. П. Руденко, Н. А. Литвин, Б. В. Гутий, І. І. Двилюк // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. 2022. 24(96). С. 153 161.

Уточнений тематичний Термін виконання: 2020-2024р
Пріорітерний напрям науково-технічної діяльності: Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу
Напрям досліджень: Розробка й удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
Державний реєстраційний номер: 0120U102503

ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА

кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» для другого (магістерського) рівня освіти

1. Теоретичні та практичні аспекти інтенсифікації технології
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
2. Розробка технології м’ясних виробів лікувально- профілактичного
призначення.
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
3. Розробка технології мясних виробів із використанням ферментних
препаратів
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
4. Удосконалення технології м’ясних продуктів підвищеної біологічної
цінності
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
5. Удосконалення технології м’ясних продуктів із використання препаратів
на основі вторинної сировини мясопереробних підприємств.
- білкововмісні продукти;
- колагеновмісні продукти;
- емульгатори;
-стабілізатори

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______202_ р.)

Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук
Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________202_ р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.


 ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА

кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» для першого (бакалаврського) рівня освіти 

1. Проєкт ковбасного цеху потужністю ________________ т/зм ковбасних
виробів.
2. Проєкт цеху технічних напівфабрикатів потужністю______ т/зм.
3. Проєкт цеху технічного альбуміну потужністю___________ т/зм.
4. Проєкт субпродуктового цеху потужністю _______________т/зм.
5. Проєкт цеху посічених напівфабрикатів потужністю_______т/зм.
6. Проєкт кишкового цеху потужністю __________ кишкових комплектів.
7. Проект цеху м’ясних напівфабрикатів потужністю _________ т/зм.
8. Проєкт цеху витопки тваринних жирів потужністю ________ т/зм на
технологічній лінії __________.
9. Проект цеху переробки птиці потужністю ________ т/зм.
10. Проект м`ясожирового цеху потужністю __________т/зм.
11. Проєкт шкуроконсервувального цеху потужністю __________ т/зм.
12. Проєкт консервного цеху потужністю _________________ т/зм.

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______202_ р.)

Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук

Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________202_ р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.