2022 рік
- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2023
-
Перегляди: 475
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2023
-
Перегляди: 3247
З метою втілення Стратегії інтернаціоналізації Університету, яка передбачає комплексне підвищення ефективності міжнародної діяльності та поступове інтегрування у міжнародний освітньо-науковий простір, відділ міжнародних зв’язків, напрацьовуючи нові контакти, долучаючись до нових проєктів та міжнародних програм, просить учасників освітнього процесу Університету, зокрема науково – педагогічних працівників та аспірантів, подавати свої кандидатури для співпраці з іноземними партнерами та реалізації міжнародної співпраці.
- Деталі
-
Опубліковано: 01 березня 2023
-
Перегляди: 7332
ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
- Смага О., Драчук У. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Сах Б. Поверхневий критерій як параметр інтенсифікації екстрагування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Смага О., Драчук У. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Горпинюк В., Драчук У. Використання камедей у харчових продуктах: користь чи шкода? Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Кривошея В., Драчук У. Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Пінтоха С., Драчук У. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білково-жировій емульсії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Петролюк М., Драчук У. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Пінтоха С., Драчук У. Застосування функціональних добавок у виробництві варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Цимбала О., Драчук У. Використання харчових волокон у технології напівфабрикатів на м'ясній основі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Пашко І., Драчук У. Інноваційні композиції шприцювальних розсолів для крупнокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Корсун П., Драчук У. Сучасні тенденції виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Лісовий М., Драчук У.Р. Копчення птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Кутельмах А., Драчук У. Склад та властивості лляної олії. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
- Ткачук Я., Драчук У. Застосування ферментів у м’ясній промисловості. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
- Мілованова А., Коваль Г. Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Цьолка Х., Коваль Г. Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Осірак Т., Коваль Г. Дослідження якості зефіру, що реалізується в гіпермаркеті «Ашан». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Колодрубець В., Коваль Г. Якість халви вітчизняних виробників. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: тези доповідей студентської конференції факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
- Юрчук А., Сімонова І., Дослідження асортименту якості маргарину. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Вовк Б., Сімонова І., Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Мельничук Р., Сімонова І., Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Табачнюк Д., Мамчиць Т., Сімонова І., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Мартин Н., Сімонова І., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походження. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Походжай Л., Сімонова І., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м’яса перепелів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Коник Л., Сімонова І., Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиною. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Баб’як Т., Сімонова І., Удосконалення технології ліверних ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І. Веганські боули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я». Актуальні питання розвитку науки та техніки: LXXIX Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (7 лютого 2022. Львів). Львів: 2022 р. С. 23–26.
- Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м’яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології (10–11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.
- Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м’ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології (10–11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р.
- Геровький Т., Сімонова І. Обліпиха у технології пресерв рибних. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Лісовий М., Сімонова І. Еволюція копчених продуктів у сучасному харчуванні: від традиційної до вуличної гастрономії. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Цюпка Н., Сімонова І. Харчуємося у ритмі: вплив сучасного життя на наші харчові звички. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Войтик У., Машталер М., Сімонова І. Використання м'яса яловичини у технології м’ясних консервів для дитячого харчування. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Душка О., Нуцковський Ю., Студений Н., Сімонова І. Удосконалення технології напівфабрикатів з м'яса птиці з використанням маринадів на основі горобини червоної (sorbus aucuparia). Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Коба Б., Корсун П., Сімонова І. Підвищення якості ковбас для грилю шляхом обробки оболонок дубильними речовинами рослинного походження. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
- Лісовий М., Сімонова І. Технологія напівкопчених ковбас: традиції та інновації. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
- Ружило Х., Сімонов Р., Сімонова І. Вплив температурного режиму зберігання на фізико-хімічні та мікробіологічні показники м’ясних напівфабрикатів із яловичини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
- Шутяк Н., Демчук Н., Сімонова І. Технологія використання м’ясних паштетів з альтернативних сировинних компонентів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
- Палюх Г., Здеб В., Галух Б. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
- Скібіцька М., Галух Б. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві м’ясної продукції. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
- Костур Р., Галух Б. Безпека продуктів з м’яса птиці за мікробіологічними показниками. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
- Головочаку П., Галух Б. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
- Баранич А., Галух Б. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі риб’ячого жиру. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
- Пагулич Н., Галух Б. Рослинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2018 р.
- Табачнюк Д., Галух Б. Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «Alheira de Mirandela». Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2019 р.
- Петролюк М., Галух Б. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінності. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2021 р.
- Сах Б., Галух Б. Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2021 р.
- Боднар А., Галух Б.І. Технологічні особливості виробництва національних м'ясних продуктів способом сухого висушування та копчення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Лісова У., Галух Б.І.. Розробка технології нового виду шинки вареної в оболонці з використанням багатокомпонентного розсолу. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свинини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Якубляк Ю., Галух Б.І. Дослідження термінів придатності напівкопчених і варено-копчених ковбас в модефікованому латексному покритті. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Петрик М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу та тривалості дозрівання на вологозв’язувальну здатність при виробництві продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Перейма М., Галух Б.І. Дослідження впливу концентрації розсолу і тривалості соління на вихід продуктів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.. Львів: 2023 р.
- Боднар А., Галух Б.І. Вивчення технологій виробництва національних страв та популяризація традиційних закарпатських страв . Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Конський С., Галух Б.І. Дослідження використання штучного інтелекту в формуванні рецептур м’ясних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Маковський Д., Галух Б.І. Дослідження показників якості м’ясорослинних хлібців функціонально-профілактичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Медвецький Я., Галух Б.І. Дослідження мікроструктури напівкопченої ковбаси «покутська» з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Горбань Р., Галух Б.І. Дослідження впливу рослинних добавок на якість напівкопчених ковбас з мʼяса різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Боднар А., Яворницька Л., Галух Б.І. Скульська І. В. Порівняльна характеристика продуктів тваринного та рослинного походження в раціоні людини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Булашев В., Галух Б. Технологічні особливості виробництва майонезів, збагачених комплексами антиоксидантів і біологічно активних речовин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
- Глова О., Галух Б. Основні тенденції підвищення смакових властивостей емульсійних продуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
- Фреїшин А., Галух Б. Використання м’яса курчат-бройлерів і голубів м’ясних порід у виробництві м’ясних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2025 р.
БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
- Сенів С., Басараб І. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Онищак А., Басараб І. Застосування хітозану при виробництві консервів з м’яса птиці. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Опришко С., Басараб І. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сиров’ялених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Корда Ю., Басараб І. Інноваційні технології переробки крові. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Степаняк Я., Басараб І. Функціональні м’ясо-рослинні консерви. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Гарасим Х., Басараб І. «Sous-vide» – інноваційний метод у технології м’ясної продукції. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Герез Н., Басараб І. Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2019 р.
- Гвоздінський Ю., Басараб І. Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Гейко Н., Басараб І. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Гейник С., Басараб І. Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення, збагачених кальцієм. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Кедрук О., Басараб І. Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Гординська Ю-І., Басараб І. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Гвоздінський Ю., Басараб І. Удосконалення технології варених ковбас функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Сидір П., Басараб І. Удосконалення технології мясопродуктів із нетрадиційної сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Кушнір Н., Давидкін В., Басараб І. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Костів В., Басараб І. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів функціонального призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Львів: 2023 р.
- Демчук Н., Басараб І. Якість та безпека елітних видів ковбас. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Коба Б., Басараб І. Дослідження м'ясних консервів: оцінка якості, ризиків та сучасних тенденцій розвитку. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові. Львів: 2024 р.
- Козак Д., Басараб І. Функціонально-технологічні властивості рослинних паштетів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
- Прокопяк М., Басараб І. Дослідження функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів геродієтичного призначення. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», факультет харчових технологій та біотехнології. Львів: 2025 р.
РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
- Худинець І., Ромашко І. Тверді жири у харчовій промисловості. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Мельничук В. Раціональна переробка олійно-жирової сировини. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Морозова У., Ромашко І. Сучасна індустрія соусів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2018 р.
- Винничак М., Ромашко І. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирів. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Львів: 2021 р.
- Ружило Х., Ромашко І. Перспективи інноваціного розвитку харчової галузі в Україні. Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів: 2022 р.
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 1274
ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
- Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
- Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
- Bal-Prylypko L. Substantiating the efficiency of using packaging with oxygen absorber when storing small-piece natural semi-finished meat products / L. Bal-Prylypko, M. Serdyuk, V. Bandura, U. Drachuk, M. Andrushchenko, H. Shlapak, B. Halukh, N. Kirovich // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2025. 4(11(136)). Р. 90 102.
- Bilonoga Y. The method of calculating the heat transfer coefficient in the heliosystems with laminar and transient modes of heat carrier flow movement structured into parts / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, I. Dutsyak, U. Drachuk, H. Koval, V. Stybel // Chemistry & Chemical Technology. 2024. 18(3). Р. 409 416.
- Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
- Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). Р. 21 29.
- Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
- Bilonoga Y. Improvement of the method of calculating heat transfer coefficients using glycols taking into account surface forces of heat carriers / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, V. Stybel, I. Dutsyak, U. Drachuk // Chemistry & Chemical Technology. 2023. 17(3). Р. 608 616.
- Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). Р. 26 34.
- Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). Р. 61 68.
- Bilonoga Y. Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L.Bilonoga, V.V. Stybel, O.R. Maksysko, U. R.Drachuk //Resource and energy saving technologies in the chemical industry. 2022. 6. Р. 16.
- Bilonoga Y.L.Optimization of calculation and selection of heat exchange equipment in the use of nanofluid heat carriers / Y.L. Bilonoga, V.V .Stybel, O.R .Maksysko, U.R. Drachuk // Publishing House “Baltija Publishing”, 2022.
- Bilonoga Y. Use of new similarities Bl and Blturb. to optimize the calculation and selection of heat exchange equipment for working with nanofluid coolants / Y. Bilonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021. 23 (96). Р.46 53.
- Bilonoga Y. Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // Journal homepage 2021. 39 (6). Р.1697 1712.
- Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). Р. 65 71.
- Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
- Bіlonoga Y.A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat Exchange Equipmen t using Nanofluids / Y. Bіlonoga, V. Stybel, O. Maksysko, U. Drachuk // International Journal of Heat an d Technology. 2020. 38 (1). Р.151 164.
- Simonova I.Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10 (2). Р. 435 439.
СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
Напрям наукової діяльності: Розробка технологій та розширення асортименту м'ясних, м'ясо-рослинних та м'ясо містких продуктів харчування;оздоровчі продукти: якість, ефективність, безпека.
- Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
- Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
- Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat/ I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk// Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
- Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
- Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
- Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
- Пешук Л. Огляд стратегій розвитку та особливостей виробництва інноваційних продуктів з водоростей / Л. Пешук, І. Сімонова, Д. Приходько // Вісник НТУ «ХПІ ». Серія: Нові рішення в сучасних технологіях.. 2023. 2(16). С. 86 91.
- Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
- Peshuk L.V. Quality management in the technology of mayonnaise sauces with non traditional raw materials / L.V. Peshuk, V.A. Bakhmach, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. 2022. 20 (2). Р.253 264.
- Peshuk L.Modern trend health products with microalgae / L.Peshuk, I.Simonova, I.Shtyk //Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. 24 (97). Р.52 59.
- Haschuk O. Improvement of technology of pate in the shell with the use of dietary supplement / O. Haschuk, O. Moskalyuk, I. Simonova // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. 24 (97), Р.46 5
- Peshuk L. Prospects for using extractive oils of spicy aromatic raw materials in the technology of formed semi finished products /L. Peshuk, I. Simonova Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021. 23 (96). Р.33 38.
- Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
- Peshuk L. V. Technology of obtaining essential oil extracts from spicy and aromatic raw materials and their influence on meat and fish molded ready to cook products / L.V. Peshuk, I.I. Ibatullin, I.G. Radzievska, I.I. Simonova // Journal of Chemistry and Technologies. 2021. 29 (4). Р.614 624.
- Пешук Л.В. Розробка м'ясо рибних формованих напівфабрикатів для геродієтичного харчування / Л.В. Пешук, І.І. Сімонова //Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут". 2021. 3 (39). С. 74 80.
- Peshuk L. Quality management and safety control of semi finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. 2020. Р.35 37.
- Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
- Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.
- Гащук О. Удосконалення технології паштету з використанням дієтичної добавки./ О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Сімонова // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (93). С. 72 76.
- Simonova I. I.Influence of different methods of heat treatment on the technology of special purpose meat delicacies // I. I. Simonova,L. V. Peshuk // Modern engenering problems, challenges and modernity: Collectivmonograf. Riga: Baltija Publishing. 2020. Р. 351 369.
ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ:
Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
- Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
- Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
- Bal-Prylypko L. Substantiating the efficiency of using packaging with oxygen absorber when storing small-piece natural semi-finished meat products / L. Bal-Prylypko, M. Serdyuk, V. Bandura, U. Drachuk, M. Andrushchenko, H. Shlapak, B. Halukh, N. Kirovich // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2025. 4(11(136)). Р. 90 102.
- Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
- Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
- Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
- Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
- Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
- Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
- Peshuk L. Quality management and safety control of semi finished production in the context of the haссp system / L. Peshuk, I. Simonova, B. Halukh // Collection of scientific worksΛΌГOΣ. 2020. Р.35 37.
- Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
- Simonova I. Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed/ I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.
БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
- Драчук У. Дослідження ефективності галтування в процесах виробництва м'ясних продуктів під час проектування підприємств м'ясної промисловості/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології . 2025. 27(103). С. 61 68.
- Драчук У. Технологічні особливості виробництва в'яленого м'яса птиці з використанням маринаду на основі ягід/ У. Драчук, І. Сімонова, Б. Галух, І. Басараб, Н. Цюпка // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології .. 2025. 27(103). С. 105 112.
- Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat/ I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk// Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31. 2(139). Р. 46 66.
- Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
- Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
- Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
- Сімонова I. I. Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з м’яса птиці / I. I. Сімонова, Б.І. Галух, У.Р. Драчук, І.М. Басараб, // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(99). С. 61 68.
- Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
- Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
- Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed / I. Simonova, S. Grabovskyi, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab // Ukrainian Journal of Ecology. 2020. 10(2). Р. 435 439.
РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
Напрям наукової діяльності: Розробка і удосконалення технології та стандартизація м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
- Майкова С. Інноваційні підходи до створення м’ясних напівфабрикатів з додаванням рослинних компонентів / С. Майкова, I. Ромашко, O. Маслійчук, O. Вівчарук// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2024. 26(102). С. 60 66.
- Shemediuk N. Indukuvannia systemnoi stiikosti roslyn ta perspektyvy vykorystannia Streptomyces yak ahentiv biokontroliu infektsiinykh zakhvoriuvan/ N. Shemediuk, I. Romashko, V. Butsiak, I. Dvyliuk, O. Shved// Chemistry, Technology and Application of Substances. 2022. 5(1). Р. 102 116.
- Ромашко I. Використання рідких, жирових відходів закладів ресторанного господарства як альтернативної сировини у харчовій промисловості, біомедичних і фармацевтичних застосувань та виготовлення біопалива / I. Ромашко, С. Майкова O. Вівчарук, В. Івасів// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2023. 25(100). С. 80 87.
- Майкова С. Каротинвмісні біойогурти та їх використання для розроблення біологічно цінних ресторанних страв / С. Майкова І. Ромашко, O. Вівчарук Н. Шемедюк // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2022. 24 (97). С. 27 33.
- Ромашко І. С. Проблеми управління трудовими ресурсами на промислових підприємствах України в умовах економічної нестабільності / І.С. Ромашко, А.А. Меліхов // III Всеукраїнської науково практичної конференції, Харківський національний університет. 2021.
- Бомба М. Я. Особливості заcтocування біологічно цінної рocлиннoї сировини Скoлiвщини у виготовленні страв галицької кухні / М. Я. Бомба, С. В. Майкова, І. С. Ромашко, Н. П. Шемедюк // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2021. 23 (96). С. 82 87.
- Майкова С. В. національних страв та їх адаптація для сучасних закладів ресторанного господарства/ С. В. Майкова, О. М. Вівчарук, І. С. Ромашко// Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки. 2020. 15. С. 120 128.
- Майкова С.В. Інноваційне виготовлення продукції ресторанного господарства із фунготерапевтичним ефектом./ С. В. Майкова, І. С. Ромашко// Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: «Економічні науки». 2020. 14. С. 122 128.
- Галух Б. І. Удосконалення технології ковбасних виробів спеціального призначення/ Б. І. Галух, У. Р. Драчук І. І. Сімонова, І. М. Басараб, І. С. Ромашко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові науки. 2020. 22 (94). С. 37 43.
КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
Напрям наукової діяльності: Товарознавча оцінка якості мʼясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
- Вербіцька В. Оцінка технологічних показників запорізького рулону з мікробним метаболітом трегалозою/ В. Вербіцька, М. Кухтин, П. Процак, А. Сидоров, Г. Коваль// Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 2025. 27 (103). С. 23-30.
- Богданова А.Ю. Monitorynh dermatolohichnoi patolohii dribnykh tvaryn v umovakh veterynarnoi kliniky “Veles” (m. Mykolaiv) / А.Ю. Богданова, O. В. Іовенко, Г.М. Коваль // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Ветеринарні науки. 2024. 26(114). С. 38 42.
- Кухтин М.Д. Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv / М.Д. Кухтин, О.Й. Цісарик В. З. Салата, Г.М. Коваль, В.Т. Климюк // Здоров’я людини і нації. 2024. 3. С. 47 58.
- Bilonoga Y. The method of calculating the heat transfer coefficient in the heliosystems with laminar and transient modes of heat carrier flow movement structured into parts / Y. Bilonoga, V. Atamanyuk, I. Dutsyak, U. Drachuk, H. Koval, V. Stybel // Chemistry & Chemical Technology. 2024. 18(3). Р. 409 416.
- Simonova I. The utilization of new types of marinades based on fruit raw material for use in the technology of semi-finished rabbit meat / I. Simonova, B. Tsizh, U. Drachuk, B. Halukh, I. Basarab, H. Koval, R. Voloshyn, L. Peshuk // Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2024. 31(2(139)). Р. 46 66.
- Сімонова І.І. Інноваційні підходи до покращення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, Ю.Ю. Нуцковський // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 21 29.
- Сімонова I. I. Технологічні особливості виробництва та якісні характеристики реструктурованих шинок з м’яса птиці з використанням ізоляту сочевиці / I. I. Сімонова, У.Р. Драчук, Б.І. Галух, І.М. Басараб, O. O. Moроз, Г.М. Коваль, Ю.-І. Б. Гординська // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 26(102). С. 33 41.
- Сімонова I. I. Інноваційні технології м’ясних продуктів з нетрадиційної сировини / I. I. Сімоновa, У.Р. Драчук. Б.І. Галух, І.М. Басараб, Г.М. Коваль, С.М. Кінаш // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 25(100). С. 26 34.
- Цісарик О.Й. Розроблення технології йогурту з геродієтичними властивостями / Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Коваль Г.М., Сливка І.М. // . Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2022. 28(5). С. 105 117.
- Іовенко A. В. Поширення отитів у собак у місті Одесі / Іовенко А.В., Юрченко М.Є., Коваль Г.М. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Ветеринарні науки. 2022. 24(107). С. 40 43.
- Басараб І. Використання нетрадиційної сировини у технології варених ковбасних виробів функціонального призначення / Басараб І.М., Драчук У.Р., Галух Б.І., Коваль Г.М., Сімонова І.І., Герез Н.О. // Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології. 2021. 23(95). С. 65 71.
ДВИЛЮК ІВАННА ІВАНІВНА
- Шемедюк Н. П. Індукування системної стійкості рослин та перспективи використання Streptomyces як агентів біоконтролю інфекційних захворювань. СТAS / Н. П. Шемедюк, І. С. Ромашко, В. І. Буцяк, І. І. Двилюк, О. В. Швед // Львів, 2022. 5(1). С. 102 116.
- Руденко О. П., Біотехнологічні засади підвищення екологічного стану природних джерел міста Львова / О. П. Руденко, Н. А. Литвин, Б. В. Гутий, І. І. Двилюк // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. 2022. 24(96). С. 153 161.
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 1195
Уточнений тематичний Термін виконання: 2020-2024р
Пріорітерний напрям науково-технічної діяльності: Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу
Напрям досліджень: Розробка й удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів.
Державний реєстраційний номер: 0120U102503
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 1053
ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА
кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» для другого (магістерського) рівня освіти
1. Теоретичні та практичні аспекти інтенсифікації технології
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
2. Розробка технології м’ясних виробів лікувально- профілактичного
призначення.
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
3. Розробка технології мясних виробів із використанням ферментних
препаратів
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
4. Удосконалення технології м’ясних продуктів підвищеної біологічної
цінності
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
5. Удосконалення технології м’ясних продуктів із використання препаратів
на основі вторинної сировини мясопереробних підприємств.
- білкововмісні продукти;
- колагеновмісні продукти;
- емульгатори;
-стабілізатори
Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______202_ р.)
Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук
Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________202_ р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.
ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА
кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» для першого (бакалаврського) рівня освіти
1. Проєкт ковбасного цеху потужністю ________________ т/зм ковбасних
виробів.
2. Проєкт цеху технічних напівфабрикатів потужністю______ т/зм.
3. Проєкт цеху технічного альбуміну потужністю___________ т/зм.
4. Проєкт субпродуктового цеху потужністю _______________т/зм.
5. Проєкт цеху посічених напівфабрикатів потужністю_______т/зм.
6. Проєкт кишкового цеху потужністю __________ кишкових комплектів.
7. Проект цеху м’ясних напівфабрикатів потужністю _________ т/зм.
8. Проєкт цеху витопки тваринних жирів потужністю ________ т/зм на
технологічній лінії __________.
9. Проект цеху переробки птиці потужністю ________ т/зм.
10. Проект м`ясожирового цеху потужністю __________т/зм.
11. Проєкт шкуроконсервувального цеху потужністю __________ т/зм.
12. Проєкт консервного цеху потужністю _________________ т/зм.
Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______202_ р.)
Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук
Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________202_ р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.
- Деталі
-
Опубліковано: 21 лютого 2023
-
Перегляди: 1348
2025 2024 2023 2022 2021
- Деталі
-
Опубліковано: 17 лютого 2023
-
Перегляди: 1214