Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Вітаємо студентку 4 курсу ФХТБ спеціальності 181"Харчові технології" Гординську Юлію з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за темою: "Розробка технології нових видів посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення" виконаної під керівництвом доцента кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виборів Ірини Михайлівни Басараб.
Керівництво університету, факультету та співробітники кафедри бажають переможцям міцного здоров'я, творчого натхнення та успіхів, невичерпної енергії, оптимізму, перемог та звершень у всіх подальших починаннях, а найперше перемоги нашій рідній Україні, щоб і надалі мали можливість навчатися, досліджувати, творити, здобувати нагороди та втілювати нові цікаві ідеї в життя під мирним українським небом!
З повагою зав. кафедрою Уляна Романівна ДРАЧУК.
- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2023
-
Перегляди: 504