EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 559042bac3e0119f3569675a715650bb V1

Круглий стіл групи забезпечення та гаранта ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” другого (магістерського ) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”
Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти. Тому гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” спеціальності 181 “Харчові технології” Уляна Драчук 22 листопада 2023 року організувала зустріч науково-педагогічних працівників, які залучені до освітньої програми. Запрошені від адміністрації: проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк і декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль.

MyCollages 16Гарант освітньої програми, кандидат технічних наук Уляна Драчук представила освітню програму, ознайомивши учасників із метою, особливостями (унікальністю), фаховими компетентностями та програмними результатами навчання, освітніми компонентами програми.
Відповідно до стратегії розвитку Львівської області та рекомендацій стейкхолдерів, запропоновано запровадити обов’язкову освітню компоненту “Технології м’ясних продуктів із нетрадиційної м’ясної сировини” та внести відповідні зміни в освітню програму.
Віримо в те, що кожен робить усе, що може, аби наблизити нашу перемогу. Слава Україні!

Допис підготувала Уляна Драчук, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru