EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 06 19 11 49 29 560

Учні навчальних закладів міста Львова та Львівської області, а також члени Малої академії наук учнівської молоді взяли участь у літній освітньо-професійній орієнтаційній школі «FoodLife», що проходить на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Під керівництвом доцента кафедри біологічної та загальної хімії, кандидата біологічних наук Ярослави Ваврисевич відвідали кафедру технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. Завідувач кафедри Уляна Драчук виступила з вітальним словом до гостей, в якому наголосила про актуальність навчання у нашому закладі вищої освіти, зокрема за освітньою програмою 181 «Харчові технології».

Для відвідувачів було проведено демонстративне заняття на тему «Дослідження показників якості варених ковбас» та «Дегустація майонезу», виробленого у лабораторних умовах під керівництвом доцента кафедри Ірини Ромашко, асистента Галини Пришляк та старшого лаборанта кафедри Любові Кінаш. Окрім цього, студентка 3 курсу Анна Боднар виступила з презентацією, в якій розповіла про проходження виробничої практики на підприємстві м. Львова.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru