EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 28 жовтня, в актовій залі відбулося чергове засідання вченої ради університету. Ректор, професор Володимир Стибель розпочав засідання з привітань та урочистостей. Зокрема він зазначив: «Я маю честь сьогодні вручити нагороди трьом професорам, яких відзначив сенат Вроцлавського природничого університету». Насамперед ректор вручив диплом Почесного професора Вроцлавського природничого університету (РП) професору, завідувачу кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ім.Г.В.Звєрєвої Василю Стефанику.

Як зазначив ректор Володимир Стибель, сенат Вроцлавського природничого університету (РП) ухвалив цю постанову ще у минулому семестрі і урочиста подія нагородження мала б відбутися у червні цього року, однак через невизначену ситуацію з пандемією, керівництво польського університету надіслало диплом до Львова. Також Вроцлавський природничий університет відзначив двох наших професорів – завідувачку кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Любов Слівінську та завідувача кафедри хірургії Андрія Мисака медалями за заслуги. Ректор Володимир Стибель вручив нагороди і побажав успіхів у роботі. Ректор також привітав двох працівників нашого університету з дипломами виданими МОН України, зокрема декана факультету ветеринарної гігієни, екології та права, доктора ветеринарних наук Руслана Пеленя зі званням професора, та асистентку кафедри мікробіології та вірусології Ольгу Яремко – з дипломом кандидатки сільськогосподарських наук.

Після урочистої частини вчена рада заслухала секретаря приймальної комісії доцента Р.С. Данкович про результати набору студентів у 2020 році та завдання щодо забезпечення набору студентів у 2021 році. З доповіді доцента Романа Данковича можна зробити висновки, що незважаючи на численні нововведення, приймальна комісія ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького успішно впоралася із поставленими завданнями. А відтак, університет потрапив у трійку лідерів серед ЗВО Львівщини за кількістю поданих абітурієнтами заяв. Про організацію профорієнтаційної роботи щодо забезпечення якісного набору в 2020-2021 н. р. доповів перший проректор І. Б.Турко. Він зокрема зазначив, що в умовах пандемії COVID-19 нелегко проводити профорієнтаційну роботу. Однак він показав шляхи виходу з цієї ситуації, залучивши нові методи і технології проведення рекламної кампанії і закликав викладачів усіх кафедр взяти участь у роботі.
Ректор Володимир Стибель підсумував результати набору студентів у цьому році і плани на наступний. Він відзначив факультети і кафедри, які успішно попрацювали під час профорієнтаційної роботи і поставив нові завдання. Вчена рада ухвалила теми дисертаційних робіт аспірантам прийому 2020 р., зміну наукових керівників аспірантів: Медвецька Т. В., Сапіга В. С., Демидко Д. Л., Соловей Д. А, присвоєння вченого звання доцента Віщур Вікторії Ярославівні та Максиму Володимиру Любомировичу, проходження дистанційного стажування за кордоном Гордійчук Л. М., Семчук І. Я. та Мороз О. О., дала рекомендації щодо затвердження монографії Терлецької О. В. «Геоекологічний стан та екотуристичні перспективи Дрогобицької урбосистеми» та ін. Також вчена рада рекомендувала присвоїти почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту
України» Семеніву Богдану Степановичу.
Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru