EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 26 листопада, відбулося засідання Вченої ради університету. Його відкрив голова Вченої ради, член-кореспондент НААН України, профессор, ректор університету Володимир Стибель. Насамперед Вчена рада хвилиною мовчання вшанувала пам’ять Володимира Григоровича Стояновського – професора, завідувача кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С.В.Стояновського, академіка Української академії наук та Академії наук вищої освіти України, заслуженого діяча науки і техніки України.

 

 

Радісною подією для учасників засідання та двох студентів факультету ветеринарної медицини Віталія Шеверина та Надії Коваль була новина про присвоєння студентам премії Доброчинного фонду «Перспективи розвитку ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького», заснованого колишнім директором ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок М.В. Косенком. Ректор Володимир Стибель, зазначивши, що «у нашому житті сумні новини ідуть поряд з радісними», здійснив приємну місію – привітав студентів та вручив їм премії і книги «Довідник: ветеринарні лікарські засоби», видані вченими ДНДКІ. Треба зазначити, що такі премії видаються щороку студентам факультету ветеринарної медицини – вихідцям із сільської місцевості (так зазначено в умовах засновником), які є найуспішнішими з вивчення дисципліни “акушерство”.
Загалом Вчена рада університету розглянула 13 питань порядку денного та ухвалила ряд рішень. Зокрема заслухала відповідального секретаря приймальної комісії Романа Данковича з приводу зміни термінів прийому іноземних громадян до ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького, який доповів, що МОН України дозволило прийом іноземних студентів у 2020 році до 15 грудня. Також Вчена рада заслухала інформацію щодо проходження акредитації в НАЗЯВО.
Учасники засідання також рекомендували до друку матеріали круглого столу «Туризм в умовах пандемії Covid-19: шанси та загрози», а також ухвалили рішення про проведення попередніх експертиз дисертацій та про створення разової спеціалізованої вченої ради для прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації Шевчук М. О. з метою присудження ступеня доктора філософії. Вчена рада дозволила проходження дистанційного стажування за кордоном Чернушкіна Б. О., ухвалила рішення про присвоєння вченого звання професора Салаті Володимиру Зіновійовичу, вченого звання доцентів – Смолинцю Ігорю Богдановичу та Костинюк Анастасії Костянтинівні та проведення конкурсу на посади професора кафедр маркетингу та менеджменту.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru