EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

На нараді було заслухано гарантів освітніх програм, які мають досвід проходження акредитації. У межах заходу було заслухано та обговорено особливості підготовки звітів самооцінювання до акредитації, показники, які позитивно і негативно характеризують забезпечення якості освітньої програми та освітньої діяльності, визначеним критеріям.

Гаранти детально розглянули найбільш типові зауваження експертів щодо кожного з критеріїв освітніх програм, які необхідно врахувати під час розробки та перегляду освітніх програм, а також при підготовці звітів самооцінювання.
Під час засідання були обговорені проблемні моменти та шляхи їх усунення, з якими зустрічаються гаранти на етапі розробки, перегляду та реалізації освітньої програми.

Окремо було проведено аналіз внутрішніх документів, які регламентують організацію освітнього процесу та забезпечують його якість. Також було обговорено нововведення, які стосуються структури та наповнення сторінки університету інформацією про освітні програми, визначено первинні завдання щодо підготовки до наступних акредитацій.

Окремо приділили увагу питанню залучення здобувачів вищої освіти в ролі стейкхолдерів до процесу забезпечення якості вищої освіти, анкетуванню та його аналізу, формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів, перспективи модернізації вищої освіти з врахуванням попиту на ринку праці.
Також у межах заходу обговорили програму наступних нарад-зустрічей на різних рівнях із гарантами освітніх програм для підвищення якості адміністрування освітніх програм, їх вдосконалення та реалізації політики забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в Університеті.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru