EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1

В рамках проєкту «ERASMUS + академічна мобільність викладацького складу» з 24 травня по 26 травня 2021 року на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького проходили лекційні курси та практичні заняття для аспірантів та науково-педагогічних працівників університету.

2 1

3

4

В рамках проєкту були проведені курси з ендоскопічної діагностики внутрішніх хвороб у дрібних домашніх тварин, зокрема: “Ендоскопічне дослідження органів дихання у собак і котів: показання та протипоказання, техніка виконання, ускладнення”, “Ендоскопічне дослідження органів травлення у собак і котів: показання та протипоказання, техніка виконання, ускладнення”, “Ендоскопічна діагностика захворювань гортані, трахеї та бронхів у собак і котів”, “Діагностика хвороб стравоходу, шлунка та кишечника у собак і котів”, “Неспецифічне запалення кишечника у собак і котів”, “Ентеропатія чутлива до антибіотикотерапії”.

5

Теоретичну та практичну частину курсів проводив професор, д.вет.н. Марцін Янковський (Природничий університет, Республіка Польща).

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru