EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22

Шановні професори, доценти, викладачі та співробітники, дорогі наші першокурсники, студенти, батьки та гості університету!


Вітаю з початком нового навчального року!
Бажаю Вам міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, людського щастя, миру і благополуччя, наполегливо досягати нових вершин у навчанні та науці, зростати духовно, працювати на благо і процвітання нашого університету та незалежної України!

Сьогодні до лав нашого університету приєдналося багато дівчат та юнаків, які пройшли нелегкі випробування вступної кампанії і  стали студентами першого курсу нашого славного університету імені Степана Ґжицького.

 

 

Дорогі першокурсники! Ви стали членами великої академічної родини одного з найстаріших університетів Львова і нашої країни! Цьогоріч ми будемо відзначати 140-річчя відкриття у Львові Цісарсько-королівської Ветеринарної школи кування коней та клінікою-стаціонаром для тварин. Саме від неї починаються витоки існування нашого університету. За роки своєї діяльності наш університет підготував десятки тисяч високо кваліфікованих спеціалістів і вийшов далеко за рамки вузькопрофільного освітнього закладу агарного напряму. Сьогодні ми навчаємо не лише майбутніх лікарів ветеринарної медицини, а й фахівців з понад 20 інших, затребуваних на ринку праці, спеціальностей. Тут створено всі умови для  навчання високоякісних фахівців: авторитетний професорсько-викладацький коллектив, який  розуміє сучасні виклики, і  новітнє технічне обладнання – допоможуть  здобути вам омріяний фах. А далі, дорогі першокурсники, все у ваших руках. Не бійтеся мати власну думку, критикувати, дискутувати, експериментувати. 

Знаю, що роки навчання в університеті стануть найкращими роками вашого молодого життя.

Принагідно хочу подякувати усім батькам першокурсників, які, я переконаний, навчили своїх дітей чесно працювати, сумлінно вчитися, поважати традиції, любити нашу країну і сприяли їхньому вибору вищого навчального закладу.

Вітаю  професорсько-викладацький колектив і співробітників університету, дякую за напружену працю і бажаю усім мудрості і терпіння, доброї роботи у новому навчальному році та професійних успіхів!

Ректор університету,
член-кореспондент НААН України, професор Володимир СТИБЕЛЬ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru