EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 30 серпня, відбулося засідання Вченої ради університету, на якому було заслухано і обговорено 11 питань порядку денного.
Найперше, Вчена рада університету заслухала вчену секретарку Ірину Мазур, яка подала на обговорення і рекомендувала до затвердження план роботи Вченої ради на 2021/2022 навчальний рік. Вчена рада університету ухвалила це питання одноголосно.

f5 023

 

 

f5 021

Найбільш дискусійним було друге питання, винесене на порядок денний. У ньому йшлося про ситуацію із зменшенням набору студентів на навчання, зокрема на факультеті ветеринарної медицини, зменшенням контингенту студентів університету загалом та пропоновані заходи щодо виправлення вказаної ситуації, оскільки контингент студентів є одним із вирішальних моментів утримання університетського статусу. В сучасних умовах карантину та дистанційного навчання різко зменшилась можливість роз’яснювальної профорієнтаційної роботи, що безпосередньо та значно впливає на набір студентів першого курсу навчання, тому, як один із варіантів, було запропоновано змінити вузько профільну назву нашого університету на багатогалузеву, що визначається Законом України про вищу освіту та реаліями підготовки фахівців за 35 освітньо-професійними програмами.
Доповідач – перший проректор Ігор Турко висунув чимало аргументів на користь перейменування навчального закладу, і треба зазначити, що більшість членів Вченої ради сприйняла його виступ позитивно. Однак пропозиції і аргументи наштовхнулись на спротив трьох консервативно налаштованих учених. Підсумовуючи аргументи «за» і «проти», голова Вченої ради університету, ректор університету Володимир Стибель поставив на голосування питання початку громадських обговорень цього питання у структурних підрозділах університету, у тому числі, серед студентів університету, а згодом винесення його на конференцію трудового колективу, як передбачає чинне законодавство. На цьому дискусії припинилися.
Після невеличкої перерви Вчена рада університету заслухала звіт голови навчально-методичної ради університету за 2020-2021 н. р. ухвалила план роботи плану роботи навчально-методичної ради університету на 2021-2022 н.р. та заслухала про підготовку до нового 2021-2022 навчального року (доповідач – проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І. В.).
Також Вчена рада університету ухвалила Положення про преміювання співробітників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за публікації у виданнях, що індексуються в міжнародних наукометричних базах даних Scopus та (або) Web of Science Core Collection,. Його преставив проректор з наукової роботи Федець О. М. Про затвердження
Також було ухвалено Положення про порядок заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників )Доповідач: провідний юрисконсульт Кравець В. Ю.).
Вчена рада університету дала «зелене світло» на проходження дистанційного стажування за кордоном Крог А. О., Степокури О. І., Федоровича В. Л., Бартусяка П. М. та Багрій М. В. та Петрук А. П. А також проголосувала «за» присвоєння вченого звання доцента Семчук Ірині Ярославівні, Куницькій-Іляш Марті Василівні, Дубині Марії Петрівні та Градович Ніні Ігорівні.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru