EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Наш університет долучився до Дня фермера, що цьогоріч відбувся у Львівському фаховому коледжі Львівського національного університету природокористування. Ми взяли участь з консультаційною метою та обміном досвідом з присутніми там фермерами та власниками бізнесів. Також долучились до круглого столу на тему: «Адаптація аграрного бізнесу в умовах воєнного стану», що відбувся в рамках заходу, на якому обговорили питання господарювання, використання сільськогосподарських угідь в умовах воєнного стану, зміни податкового законодавства в аграрному секторі на період воєнного стану, програм фінансової підтримки та багато іншого.

Цей захід - чудова нагода зустрітись і обговорити всі актуальні питання в аграрному секторі, що виникли за обставин воєного стану. Дякуємо за запрошення і плідний на дискусії та нові знайомства день.
І, звісно, хочемо приєднатися до привітань з Вашим професійним святом, шановні Фермери. Бажаємо перемоги та мирного неба, процвітання і стабільності вашим фермерським господарствам, а Вам - міцного здоров’я, невичерпної енергії, підкорення нових професійних вершин.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru