EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

21 вересня відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи з гарантами освітніх програм Університету. На зустріч були запрошені гаранти 34 освітньо-професійних програм та 6 освітньо-наукових програм.

Метою зустрічі було обговорення особливостей розробки, затвердження, моніторингу, періодичного перегляду та оновлення освітніх програм на 2023-2024 навчальний рік. Особливу увагу було приділено особливостям реалізації освітніх програм в сучасних умовах, мотиваційним складовим підтримки гарантів освітніх програм. Зокрема, було зосереджено увагу на використанні внутрішнього досвіду відповідальних за освітні компоненти в освітніх програмах, розробники яких досягли високих показників у науковій діяльності. Крім того, йшлося й про оновлення навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів, впровадження інноваційних технологій у навчальному процесі.
Окремо було обговорено права та обов’язки гарантів освітніх програм на усіх етапах реалізації освітніх програм, у тому числі під час проведення акредитації.

Під час заходу було розглянуто питання аналізу та узгодження кадрового забезпечення освітніх програм для якісної реалізації останніх.
З метою вдосконалення організації освітнього процесу, у тому числі з урахуванням проблемних питань, проректор звернувся до гарантів подати пропозиції та побажання у навчально-методичний відділ для їх розгляду та аналізу навчально-методичною радою Університету.
Також на зустрічі акцентувалася увага над проєктами положень, які знаходяться на розгляді навчально-методичної ради Університету.
Учасники зустрічі мали можливість поставити запитання та уточнити всю необхідну інформацію.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru