EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

592

У вівторок, 17 жовтня, відбулася зустріч делегації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького у складі в. о. ректора Івана Парубчака, проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Двилюка, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів Орисі Цісарик, завідувачки кафедри кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляни Драчук та завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури Юрія Лобойка із засновником групи компаній “Шувар” Романом Федишиним та представниками цієї ж компанії, відповідальними за м’ясо-молочний напрям п. Назаром, за аквакультуру – п. Володимиром, та бакалійний відділ – п. Роксоланою.

На зустрічі було обговорено програму подальшої співпраці між Університетом та РСП “Шувар” та шляхи її впровадження. Також були озвучені та обговорені потенційні напрями співпраці, конкретні завдання для роботи над спільними проєктами. Приємно відзначити, що п. Роман Федишин з великою зацікавленістю підтримав пропозицію в. о. ректора Івана Парубчака щодо проходження нашими студентами навчальних і виробничих практик на базі РСП “Шувар” з подальшим написанням ними кваліфікаційних робіт.
За результатами зустрічі розпочато процедуру підписання угоди про співпрацю. Також наступним кроком буде проведення мультидисциплінарної гостьової лекції для студентів університету з методології ведення проєктів з подальшим формуванням груп для участі у роботі над спільними проєктами.
Така взаємодія між студентами та роботодавцями є сталою практикою сьогодення, зокрема у нашому Університеті, що відкриває нові горизонти і створює можливості для обміну знаннями та досвідом, що сприяє успіху на ринку праці. Водночас, такі зустрічі створюють можливість і для роботодавців знайти обдарованих та мотивованих кандидатів для своїх команд з подальшим працевлаштуванням студентів.
Зустріч пройшла у конструктивній атмосфері, всі учасники висловили свою готовність співпрацювати над подальшими завданнями.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru