EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

26 жовтня відбулося чергове засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Із 62 членів колегіального органу управління ЛНУВМБ у його роботі взяло участь 49 осіб.

На початку засідання в. о. ректора Іван Парубчак нагородив грамотами за заслуги перед Українським народом та розвиток освіти завідувачів кафедр Університету Любов Григорівну Слівінську, Лесю Іванівну Музику, Богдана Романовича Ціжа, Мирославу Романівну Грицину, Павла Михайловича Музику.

 805

262

1028

 

862

Урочисто передано Подяку від командування 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України професору Володимиру Володимировичу Стибелю.

За активну діяльність у розвитку волонтерського та молодіжного руху грамотою Міністерства молоді та спорту України відзначено голову студентської Колегії нашого Університету Владислава Корженевського.

У зв’язку зі складанням повноважень (відповідно до особистої заяви) дотеперішнього голови Вченої ради ЛНУВМБ проф. В. В. Стибеля проведено вибори нового керівника цього колегіального органу управління нашим Університетом. Відповідно до результатів таємного голосування одноголосно було ухвалене рішення обрати на цю важливу посаду І. О. Парубчака.

Також у режимі таємного голосування було прийняте рішення про присвоєння вченого звання доцента Назару Богдановичу Фартушку.

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Володимирович Двилюк представив на розгляд Вченої ради звіт про результати літньої заліково-екзаменаційної сесії 2022/2023 н. р., проінформував про результати рейтингового оцінювання якості роботи професорсько-викладацького складу Університету у 2022/2023 н. р. та про підготовку до 2023/2024 навчального року.

Проректор з наукової роботи, доцент Олег Мирославович Федець проінформував присутніх про процедурні зміни у навчанні та захисті дисертацій аспірантів, а відповідальна за аспірантуру та докторантуру, доцент Ірина Миколаївна Курляк подала на затвердження Вченої ради теми дисертаційних робіт 79 аспірантів першого року навчання, які здобули підтримку Науково-технічної ради Університету (6 тем зі змінами назви).

Члени Вченої ради ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького також обговорили питання вільного відвідування лекційних занять студентами Університету та прийняли низку інших рішень.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru