EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

DSC 0946

Відбулася зустріч в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій С. З. Ґжицького Івана Парубчака з представниками студентського самоврядування Університету. Зустріч є важливим кроком у співпраці та обміні думками стосовно ключових аспектів, що цікавлять наших студентів.

DSC 0953

 

Основними темами обговорення стали не лише план роботи студентського самоврядування на наступний рік, але й вирішення низки актуальних питань. Заслухано ініціативи та проєкти, які запропонували студенти. Влад Корженевський відзначив деякі з них та як в. о. голови колегії студентів Університету висловив намір підтримати їх і сприяти успішному здійсненню запланованого.

Окрім того, висвітлено концепцію створення КОВОРКІНГ-центру для студентів. «Умови, що склалися внаслідок воєнного стану та можливих блек-аутів, роблять такий простір вкрай важливим для безперервного навчання й обміну ідеями між здобувачами освіти. Я відданий ідеї створення такого простору, докладатиму максимум зусиль, аби забезпечити його реалізацію у найкоротший строк», – звертаючись до присутніх, висловив Влад Корженевський.

DSC 0956

DSC 095756

Робочу зустріч завершено побажанням усім студентам продуктивної та нестримної праці. В. о. ректора Іван Парубчак, звертаючись до представників студентського самоврядування, наголосив: «Ви – майбутнє країни, і ваші ініціативи стануть важливим кроком до необхідних змін та новацій». Це своєрідне гасло має заохочувати студентську молодь до поступу та наполегливості у досягненні поставлених цілей.

Допис підготував Влад Корженевський, в. о. голови колегії студентів Університету

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru