EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

25 січня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Колегіальний орган Університету вже традиційно розпочав свою роботу з урочистих моментів. 

 1

За вагомі заслуги та наполегливу працю, сумлінне та бездоганне служіння українському народові, спрямовані на розвиток нашої держави, Грамотою Профспілки Кабінету Міністрів України нагороджено академіка Василя Влізла. Назарові Фартушку присвоєно вчене звання доцента кафедри туризму та урочисто вручено Атестат доцента. Диплом доктора філософії у галузі знань 21 “Ветеринарія” спеціальності 211 “Ветеринарна медицина” отримав Остап Стефаник. Голова Вченої ради, професор Іван Парубчак та члени Вченої ради привітали колег з отриманням відзнаки та присвоєнням відповідних звань і наукових ступенів.

4

Згідно з порядком денним проректор з наукової роботи, доцент Олег Федець доповів про внесення змін до “Положення про порядок присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення спеціалізованої Вченої ради про присудження ступеня доктора філософії у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”, враховуючи зміни, внесені Міністерством освіти і науки України. Вчена рада проголосувала за пропоноване Положення.

Також проректор Олег Федець ознайомив колегіальний орган із проханням про висунення кандидатури професора Дмитра Гуфрія на призначення державної стипендії видатним діячам науки, яке усі члени Вченої ради підтримали. 

5

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк представив подання про присвоєння почесного звання “Заслужений працівник освіти України” за вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, плідну навчально-педагогічну діяльність, підготовку висококваліфікованих кадрів та багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм доктору з державного управління, професору Іванові Парубчаку, яке отримало одноголосне схвалення Вченої ради.

6

Начальник Науково-дослідної частини, доцент Андрій Щербатий доповів про рекомендацію для державної реєстрації тем науково-дослідних робіт, які виконуються за кошти держбюджету, про рекомендацію для державної реєстрації тем науково-дослідних робіт кафедр, які виконуються в межах робочого часу викладачів, та про затвердження тематичного плану науково-дослідних робіт кафедр на 2024 рік. Колегіальний орган заслухав та підтримав ці пункти порядку денного.

7

8

Декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо запропонував Вченій раді на розгляд та затвердження план-графік підвищення кваліфікації при Відділі післядипломної освіти факультету громадського розвитку та здоров’я ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького у 2024 році, який було одноголосно схвалено.

9

Детальний звіт щодо закупівлі обладнання для забезпечення навчального та наукового процесу в Університеті представив Вченій раді перший проректор, доцент Ігор Турко. Після обговорення звіт затвердили.

У різному в. о. ректора Університету Іван Парубчак коротко ознайомив Вчену раду із результатами свого відрядження до Польщі. Делегація Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, зокрема, професор Іван Парубчак, доцент Андрій Бойко, професор Антон Гамота та доцент Алла Винярська відвідали Бидгощську політехніку імені Яна та Єнджея Снядецьких та Університет Миколая Коперника м. Торунь, домовилися про майбутню співпрацю між Університетом та польськими закладами вищої освіти.

Пресслужба

Фото Ігоря Сенкальського

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru