EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 4 5

25 січня 2024 року відбулася ділова зустріч в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака зі засновником та директором Видавничого дому “Гельветика”, головою наглядової ради Центру українсько-європейського наукового співробітництва, кандидатом економічних наук Олегом Головком.

Результатом зустрічі стала домовленість керівників установ щодо відкриття нового відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва, який входить до структури Видавничого дому “Гельветика”, має досвід плідної співпраці з Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Зокрема, за активного сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва видано колективні монографії “Topical issues of the development of veterinary medicine and breeding technologies” та “Achievements and research prospects in animal husbandry and veterinary medicine”.

1 8

Відкриття нового відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького дасть нові можливості як для співробітників Університету, так і для представників інших закладів освіти, які зможуть брати участь у науково-педагогічних стажуваннях, долучатися до проведення всеукраїнських науково-педагогічних підвищень кваліфікацій, ставати співавторами колективних монографій, брати участь у міжнародних наукових конференціях за кордоном та в Україні, отримають сприятливі умови для публікування статей у зарубіжних наукових журналах.

2 6

Сподіваємося, що співпраця Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Видавничого дому “Гельветика” й Центру українсько-європейського наукового співробітництва стане плідною та насиченою різноманітними цікавими й актуальними заходами.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru