EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Крути готовий

29 січня в Україні вшановують річницю бою під Крутами, у якому завдяки сміливості та самопожертві близько 400 українських воїнів на декілька днів вдалося зупинити наступ більшовиків на Київ. Це дало змогу керівництву Української Народної Республіки, проголошеної незалежною 22 січня 1918 року, підписати Брестський мирний договір із країнами Четверного союзу – Німецької імперії, Австро-Угорської імперії, Болгарського царства й Османської імперії. Підписання цього документа означало визнання самостійної Української Народної Республіки суб’єктом міжнародних відносин з певними правами та обов’язками, що відіграло вагому роль у державотворчих процесах того часу.

Полеглих у бою та страчених більшовиками полонених Крутянської битви поховали на Аскольдовій Могилі у Києві. Всі вони визнані героями, яких на державному рівні щороку вшановуємо та бережемо у пам’яті їхній подвиг. Сучасні українські воїни з гідністю і мужністю, як і понад 100 років тому, самовіддано боронять Українську землю від ворожих зазіхань. Багато з них, не маючи бойового досвіду і військового вишколу, не задумуючись, взяли до рук зброю, аби протистояти російській навалі, захистити рідні домівки та найближчих людей. І знову Україна втрачає найкращих…

Наш обов’язок цінувати подвиг кожного і з шаною берегти пам’ять про полеглих Героїв Крут. Маємо пам’ятати всіх тих, хто упродовж нашої історії віддав своє життя за незалежну Україну. Поважаймо і шануймо воїнів-захисників, котрі просто зараз відстоюють територіальну цілісність, свободу, право на існування Української держави.

Слава Героям! Слава Україні!

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru