EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 березня 2024 року у спортивному комплексі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся Чемпіонат Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь спортсмени 10 вагових категорій з Жидачева, Самбора, Борислава, Львова. 

1 13

Під час Чемпіонату Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок відібрано спортсменів, які виборюватимуть нові титули на Чемпіонаті України, що відбудеться в місті Луцьку у квітні.

Переможці Чемпіонату Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок отримати нагороди з рук в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака та оргкомітету змагань. 

 

2 11

Серед чоловіків переможцями стали команди:

  1. Спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву “Веслярик” (Львів).
  2. Комплексної дитячо-юнацької школи “Атлет” (Львів).
  3. Комунального закладу “ДЮСШ ім. Петра Короля” (Львів).

З-поміж жінок перемогу здобули команди:

  1. Комунального закладу “ДЮСШ ім. Петра Короля” (Львів).
  2. Комплексної дитячо-юнацької школи ім. Юрія Кутенка (Львів).
  3. Комплексної дитячо-юнацької школи “Атлет”.

3 11

Серед учасників Чемпіонату майстри спорту, чемпіони України та учасник Чемпіонату Європи з важкої атлетики Сергій Лишега (студент Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського).

На Чемпіонаті Львівської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок за сприяння розвитку важкої атлетики нагороджено виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru