EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 10

5 березня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч в. о. ректора Університету, професора Івана Парубчака та студентської молоді Університету з представниками Національної гвардії України як одного з військових формувань нашої держави.

 

2 9

Гості ознайомили чисельну аудиторію з особливостями та функціями свого військового формування, продемонстрували короткометражний фільм про його діяльність. До повноважень Національної гвардії України належать підтримування правопорядку на вулицях міст та охорона громадського порядку, охорона дипломатичних представництв, консульських установ, обласних державних адміністрацій, стратегічних державних об’єктів – гідро-, електростанцій, важливих державних підприємств тощо. Багато підрозділів Нацгвардії виконують завдання у зоні бойових дій.

3 11

На завершення зустрічі представники Західного відділення комплектування Національної гвардії України запросили охочих вступати до лав Національної гвардії України на контрактній основі, а також до здобуття освіти чи продовження навчання в Академії Національної гвардії України, Київському інституті Національної гвардії України.

Кожен із нас може впливати на формування світогляду свого оточення, ставати прикладом для інших, реалізовувати свій потенціал. Зокрема у Національній гвардії України для цього створено сприятливе середовище.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru