EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

20240305 150253

Шевченківські читання – це справжня подорож до світу українського поета, яка відбувається через обмін думками, емоціями та враженнями. Це можливість зануритися у глибину поетичної душі, де кожен вірш – це струмінь емоцій, де кожен рядок – це крик душі, що прагне вільності та справедливості.

Це час, коли ми об’єднуємося навколо ідеї великого Кобзаря.

Одним із найбільших патріотів усіх часів і народів вважається Тарас Шевченко. Який з вогнем душі захищав свободу і незалежність Батьківщини, честь і гідність народу.

 

Шанувати Шевченка – це значить шанувати рідну мову, культурні надбання народу, творців, які як і він готові були покласти своє життя на олтар служіння народові.

5 березня 2024 року куратори кафедри фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини: Наталія Слободюк, Алла Винярська, Христина Леськів та Марія Солтис разом зі студентами наставницьких груп взяли участь у заході “Шевченкові читання” у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Особлива подякам студентам 1 курсу факультету ветеринарної медицини 15 підгрупи Ангеліні Макогін, Єлизаветі Миргородській та Катерині Заяць за декламування віршів Тараса Григоровича Шевченка.

Допис підготувала доцент кафедри Христина Леськів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru