EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Галичина захід

Хочемо поділитися новою кар’єрною можливістю для здобувачів вищої освіти, що навчаються за ОП “Ветеринарна медицина” та ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, або нещодавні випускники.

12 березня 2024 року о 10:30 Аудиторія № 4.

Таймінг:

10.30 ‒ Презентація діяльності компанії від HR-коуча Анастасії Железняк.

10.40 ‒ Виступ тімлідера відділу Опоросу, а також випускниці ОП Ветеринарна медицина, Анастасії Зелінської,

10.45 ‒ Виступ менеджера відділу Дорощування і Відгодівлі Тараса Скушки.

10.50 ‒ Відповіді на запитання від студентів.

11.00 ‒ Анкетування студентів про фідбек стосовно презентації і готовність чи неготовність обрати ТзОВ “Галичина-Захід” в якості роботодавця, а також як місце проходження переддипломної/виробничої практики.

Про компанію:

ТзОВ “Галичина-Захід” – це велика аграрна компанія у Львівській області. Опираючись на данський досвід і українську майстерність, компанія промислово вирощує свиней, щоб забезпечити населення України високоякісною свининою.

Компанія входить до десятка найбільших свиноферм в Україні, вирощує достатньо свинини, щоб нагодувати три чверті мільйона споживачів переважно із Західної України. Загальна площа господарства – 412 гектарів.

У компанії працює близько 260 людей. Приблизно 70 з них безпосередньо піклуються про свиней, проте чимало працює на полях з нашим високотехнологічним обладнанням, виробляючи корми на нашому кормозаводі, та працює в офісі.

“Галичина-Захід” широко відома як хороше місце для роботи. Ми пропонуємо привабливі і конкурентні умови працевлаштування, додаткові бонуси для персоналу і можливості для розвитку.

Ваші знання у сфері ветеринарної медицини стануть величезним плюсом під час працевлаштування на наше підприємство. Європейський менеджмент, датські технології, конкурентні умови праці – це все про “Галичину-Захід”!

Ми в соцмережах: https://www.facebook.com/halychynazahid.ua/?locale=uk_UA

Чекаємо студентів 1…4-х курсів на нашій презентації.

Відділ працевлаштування та звʼязків з виробництвом

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru