EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 03 13 12 15 42 641

12 березня 2024 року відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака і голови Федерації регбі Львівщини Петра Адамика за участю завідувача кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Університету Богдана Семеніва та заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, президента РК “Сокіл” (Львів) Юрія Грабовського.

Голова Федерації регбі Львівщини Петро Адамик задекларував підтримку Федерації у створенні матеріально-технічної бази для розвитку гри регбі в Університеті: “Ми розуміємо, що підготовка фахівців з регбі потребує не лише фахівців, але й створення відповідної матеріально-технічної бази. Тож Федерація долучиться до цього питання”.

Завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Університету Богдан Семенів зазначив, що на кафедрі, яку він очолює, вже створено секцію регбі. Також львівська команда регбістів “Сокіл” у зимовий період проводить тренування на базі ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

“Серед наших студентів наявний інтерес до гри в регбі, в тому числі до жіночого регбі. З огляду на це і відповідно до укладеної угоди “до викладання на кафедрі на постійній основі буде запрошено найкращих фахівців Федерації регбі”, – наголосив в. о. ректора Іван Парубчак.

Впевнені, що налагоджена співпраця між ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та Федерацією регбі Львівщини сприятиме розвитку цього виду спорту у нашому регіоні.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru