EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 4114

13 березня 2024 року для студентів і викладачів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького проведено навчальну пожежну тривогу. Завдяки участі у протипожежному навчанні спеціальної техніки та підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій студентам вдалося практично та максимально наближено до реальних обставин, пов’язаних зі загорянням, відпрацювати заходи евакуації з палаючого приміщення, ознайомитися із правилами та рекомендаціями фахівців у випадку пожежі.

 

Окрім комплексного тренування з протипожежної безпеки, усі присутні прослухали детальний інструктаж від інспектора Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Найважливішими правилами поведінки під час пожежної тривоги є:

1) не панікувати;

2) викликати пожежну службу;

3) не ховатися;

4) не товпитися і не штовхатися, допомогти пробратися до виходу тим, хто не може цього зробити самостійно;

5) за собою зачиняти всі двері і не відкривати вікна, щоб не створювати повітряних потоків, які сприяють швидкому поширенню вогню;

6) негайно вийти з приміщення;

7) під час пожежі заборонено користуватися ліфтами;

8) щоб уберегти органи дихання від чадного газу, треба пробиратися до виходу повзком, бо внизу менше диму, накрити голову шматком мокрої тканини.

Інспектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій також ознайомив присутніх із алгоритмом дій під час загоряння електроприладів, у разі пожежі у приміщенні та відкритому просторі, дав рекомендації щодо самостійного гасіння пожежі, використання порошкових та вуглекислотних вогнегасників.

IMG 3961 1

IMG 3987 1

IMG 4031

Керівництво та студентство Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького вдячні команді Державної служби України з надзвичайних ситуацій за інформативне та практичне навчання.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru