EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

19 березня 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького приймав у гостях абітурієнтів, котрі відгукнулися на пропозицію Управління молодіжної політики Львівської міської ради і Школи бізнесу та неформальної освіти BizSmart і виявили бажання тиждень побути студентами у львівських закладах вищої освіти. 

1 4

Абітурієнти зустрілися та поспілкувалися з виконувачем обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професором Іваном Парубчаком. Зокрема, Іван Орестович, звертаючись до юних гостей, наголосив: “обравши наш заклад освіти, ви матимете змогу здобути глибокі знання, практичний досвід й, окрім того, ви опинитеся в єдиній дружній академічній сім’ї з позитивною і прихильною атмосферою, що сприяє різноплановому розвитку кожного як особистості і професіонала”. 

2 3

Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Олена Кіндрат розповіла присутнім про наявні вимоги до подання документів та умови вступу до Університету, відповіла на їхні запитання.

Потенційні студенти мали змогу ближче познайомитися з теперішніми студентами Університету й, що особливо цінно, зі своїми майбутніми викладачами. 

3 1

4 2

5 4

6 4

8 2

Під час перебування у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького зацікавлені абітурієнти дізналися про факультети Університету та напрями, за якими тут готують фахівців, прослухали історію закладу та прогулялися корпусами. Екскурсію гостям провели студентки факультету ветеринарної медицини Вікторія Ішакова, Анастасія Дяк, Руслана Омельчук, Олександра Івачова та студентка біолого-технологічного факультету Софія Демчишин. 

9 2

 10 1

На завершення студентського дня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького юні гості отримали подарунки з логотипами Університету за участь у вікторині та на згадку про цікавий день.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru