EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Ярмарок 1

23 квітня 2024 року з ініціативи адміністрації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, керівництва факультету ветеринарної медицини та працівників “ВетЦентру” відбувся Великодній благодійний ярмарок для підтримки військових.

 

Ярмарок 2

Відвідувачі ярмарку могли придбати різні смаколики, іграшки ручної роботи, патріотичні сувеніри, писанки, покататися верхи на конях та сфотографуватися з ними, оглянути виставку екзотичних комах.

Ярмарок 3

Організатори також влаштували аукціон з унікальними лотами – прапор 80-ї окремої десантно-штурмової бригади з підписами, гільза та тубус для снаряда, які розмалювала студентка першого курсу біолого-технологічного факультету Вікторія Бонковська, сухпайок, колода патріотичних карт та торт.

Ярмарок 5

У лотереї взяли участь виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, декан факультету ветеринарної медицини, доцент Юрій Стронський, викладачі та студенти Університету. Завдяки проведеному аукціону та ярмарку університетській спільноті вдалося зібрати для потреб воїнів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади 84 308 гривень.

Ярмарок 4

 

Ярмарок 6

Підготований атмосферний, цікавий і корисний захід чисельно відвідали здобувачі, викладачі та працівники Університету, долучилися до нього і вихованці школи-інтернату для дітей з особливими потребами міста Львова. Прагнення підтримати наших захисників об’єднало академічну спільноту у реалізації цього Благодійного ярмарку. Віримо, що наш посильний внесок допоможе наблизити таку очікувану та бажану Перемогу.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru