EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 З Днем ветеринара

З нагоди Міжнародного дня ветеринарного лікаря прийміть щирі вітання та вдячність за Вашу потрібну, натхненну та невтомну працю. Ветеринарний лікар – одна з найблагородніших та найбільш гуманних професій. Лише ті, хто люблять тварин, здатні самовіддано навчатися, вдосконалюватися, практикуватися, щоб присвятити своє життя і діяльність їх здоров’ю та добробуту. Цей день є особливим, бо ж він символізує Вашу важливу роль.

Як свого часу сказав академік Іван Павлов: “Лікар лікує людину, а ветеринар – людство!”. Завдяки Вашим знанням, умінням та досвіду здоров’я тварин і людей у безпеці, оскільки ветеринарні лікарі займаються не тільки лікувальною роботою, але й профілактикою, інспектуванням усіх переробних підприємств, ринків, великих і малих свиноферм, птахоферм, молокопереробних підприємств, забезпеченням належного рівня епізоотичної ситуації у державі, поліпшенням екологічного стану довкілля.

У цей святковий день зичу Вам міцного здоров’я, наснаги, затишку і гармонії, хай Ваше покликання несе добро у світ, стає прикладом турботливого та гуманного ставлення до тварин, хай Ваші пацієнти дарують позитивні емоції та задоволення від зустрічі з ними. Миру і процвітання Вам, успішної реалізації запланованого, достатку та благополуччя!

В. о. ректора Львівського національного університету

ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького,

професор Іван ПАРУБЧАК

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru