EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Договім Міська рада 1

29 квітня 2024 року виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак та проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк поспілкувалися із представницею Офісу управління персоналом Львівської міської ради Наталією Томчук. Як підсумок зустрічі відбулося підписання договору про співпрацю щодо проходження практики та стажування студентів Університету.

 

Згідно із умовами підписаного документа здобувачі освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відповідних спеціальностей можуть проходити практику та стажування на базі Львівської міської ради у межах програми “Перший кар’єрний крок”.

Наявність такого договору про співпрацю забезпечує студентам можливість здобути навики, практичний досвід та нагоду в реальних умовах застосовувати отримані у закладі освіти знання. Переконані, що співробітництво Університету та Львівської міської ради у сфері практикування та стажування здобувачів складеться успішно для усіх задіяних сторін.

Договім Міська рада 2

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru