EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

З метою вдосконалення системи виявлення та запобігання академічного плагіату у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького 24 квітня 2024року проведено обговорення результатів моніторингу дотримання вимог академічної доброчесності під час написання кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти.

У межах семінару адміністратор системи Strikeplagiarism нашого університету Орест Кацараба представив присутнім результати моніторингу репозитарію кваліфікаційних робіт за 2022–2023 навчальний рік і звернув увагу на порушення та сигнали про можливість маніпуляцій з текстом, які найчастіше виявляються під час аналізу звітів подібності.

1

Наталія Сусол представила результати опитування НПП щодо рівня обізнаності з процедурами дотриманням академічної доброчесності в освітньому процесі. Учасники семінару обговорили можливі заходи реагування на прояв академічної недоброчесності в освітньому процесі.

Семінар пройшов у дискусійній формі, де присутні задавали запитання, які їх цікавили.
Завершальне слово мав перший проректор Ігор Турко, який підсумував цей семінар і наголосив присутнім щодо відповідальності кожного учасника освітнього процесу у дотриманні і забезпеченні академічної доброчесності та якості вищої освіти.

1

Допис підготував Орест КАЦАРАБА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru