EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

29 квітня 2024 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав представник Третьої окремої штурмової бригади Збройних Сил України з метою інформування про діяльність свого підрозділу та популяризування його серед студентської молоді. До заходу долучився також представник молодіжної організації “Centuria”.

Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, звертаючись до чисельної аудиторії здобувачів з різних факультетів та колег-викладачів, наголосив, “що ми маємо можливість, жити, навчатися, працювати завдяки Збройним Силам України. Часом ми не до кінця усвідомлюємо, що відбувається за 700–800 км від нас, там, де пролягає лінія фронту. Добре, що ми не перебуваємо у страху, проте маємо бути свідомими та поінформованими”.

1

У невимушеній розмові зі студентами один із гостей – боєць Третьої окремої штурмової бригади – розповів про історію створення та функціонування свого підрозділу, поділився тим, як відбувається підготовка майбутніх воїнів.
Крім того, він запросив усіх охочих долучитися до регулярних тижневих вишколів ІІІ ОШБр під назвою “Хто ти воїн?”, які може пройти кожен, хто хоче протестувати себе та здобути нові знання – корисні як для цивільного, так і військового життя, а також прагне визначитись із військовою сферою, в якій зміг би найкраще проявити себе, та зрозуміти, як найефективніше задіяти власні вміння та здібності в армії.
Також із присутніми здобувачами освіти поспілкувався представник молодіжної організації “Centuria”, котра займається національно-патріотичним вихованням молоді, пропагує активну життєву позицію, формує свідомих та діяльних громадян. Учасниками цієї організації є юнаки та дівчата, віком від 14 років, для яких у пріоритеті націоналістичні цінності та існування української нації.

1

Зацікавлені студенти мали змогу задати запитання гостям, дізнатися більше про діяльність цього підрозділу Збройних Сил України, висловити вдячність за їхні ініціативи та службу. Манерою спілкування, ерудованістю, непорушною патріотичною позицією, ставленням до особового складу та цінностями підрозділу гості з Третьої окремої штурмової бригади Збройних Сил України завоювали серця та прихильність усіх присутніх на зустрічі та відповідно мотивували долучитися до їхніх лав.

1

1

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru