EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Тренінг 1

30 квітня 2024 року на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького для викладачів і здобувачів факультету громадського розвитку та здоров’я, котрі навчаються за спеціальностями “Фізична терапія, ерготерапія” (бакалаври), “Фізична терапія” (магістри) і “Освітні, педагогічні науки” (магістри), і факультету економіки та менеджменту, які навчаються за ОП “Маркетинг” (бакалаври), БО “БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна»” ініціювала та провела тренінг “Допомога із урахуванням травми”. Організацією тренінгу у нашому Університеті займалася соціальний менеджер БО “БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна” Анастасія Науменко. Варто зазначити, що ця Благодійна організація проводить тренінги відповідно до підписаного Меморандуму про співпрацю із Обласною службою у справах дітей та Львівською обласною військовою адміністрацією.

Тренінг 2

Тренінг 3

 До учасників та організаторів тренінгу звернувся виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, наголосив на актуальності та потрібності таких заходів і висловив вдячність БО “БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна»” та усім присутнім студентам і викладачам, котрі прагнуть переймати досвід колег. “У наші дні дуже важливо для усіх громадян і, зокрема для молодого покоління, підтримувати в належному стані ментальне здоров’я. Зараз це є складовою державної гуманітарної політики. Адже живемо в епіцентрі жахливої війни на виживання України. Впевнений, сьогоднішній захід позитивно вплине на мислення, світобачення учасників та допоможе у професійній діяльності”, – зазначив професор Іван Парубчак.

Тренінг 4

Спікером тренінгу є директор БО “БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна»”, клінічний психолог, доктор психологічних наук, що спеціалізується на роботі із дітьми, котрі зазнали комплексної травми розвитку, із 25-річним досвідом, – Шеррі Лінн МакКлюрг, громадянка США, штат Огайо.  

З допомогою перекладачів – Анастасії Науменко та Андрія Пелипа – комунікація спікера та учасників відбувалася динамічно та прихильно. Спікер і перекладачі доповнювали одне одного, створили для учасників прихильну та невимушену атмосферу.

Тренінг 5

У процесі тренінгу учасники мали змогу пройти 2 модулі: “Розуміння впливу травми” та “Вплив травми на розвиток дитини”, здобули нові знання та випробували на собі незвичні методи співпраці під час навчання. Щира вдячність БО “БФ «Нові Горизонти для Дітей Україна»” за надану можливість вдосконалити професійні навики та обізнаність стосовно актуальної для нас теми.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru