EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

К1

16 травня 2024 року розпочала роботу щорічна конференція “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”, присвячена 240-річчю започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові.

Конференція 2

На пленарному засіданні до учасників цього наукового заходу для молодих науковців з вітальним словом звернувся виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак та наголосив, що “розвиток науки в Україні, розвиток новітніх наукових підходів, особливо серед студентства є надзвичайно важливим. Нам з вами разом жити і розвиватися у ХХІ столітті, нашій країні нашими спільними зусиллями крокувати до Європейського Союзу і бути єдиним цілим з розвинутими державами Європи. Молодь має виховуватися в дусі патріотизму, конструктиву, розвитку інтелектуальних здібностей для подальшої самореалізації. Попри те, що ми живемо у воєнний час, коли на сході і півдні нашої держави іде важка боротьба, гинуть наші побратими, рідні, знайомі, ми повинні тут, зараз не бути осторонь, а думати про майбутнє, діяти, навчатися, працювати, робити все для перемоги в цій війні”.

Конференція 3

За допомогою сучасних технологій вітальні промови з нагоди відкриття студентської конференції виголосили ректор Львівської медичної академії імені Андрія Крупинського, професор, Заслужений лікар України Юрій Кривко, директор Навчально-наукового інституту управління економіки та природокористування Таврійського національного університету імені Володимира Вернадського, професор, Заслужений працівник промисловості України Володимир Горник, ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, генерал-майора Служби цивільного захисту України Дмитро Бондар, директор Навчально-наукового виробничого інституту Національного університету цивільного захисту України, професор, Заслужений працівник освіти України Світлана Домбровська.

Конференція 4

До гостей та своїх колег-науковців, котрі роблять перші кроки у науковій діяльності, звернулася випускниця Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, аспірантка Христина Овчар та зазначила, що “кожен має бути діяльним на своєму місці. Хтось захищає нашу Батьківщину, а оскільки ми маємо змогу вчитися і працювати, відповідно повинні розвивати науку, себе, приносити користь суспільству”.

Конференція 5

Конференція 6

Менеджер ветеринарного каналу у Західному регіоні компанії “PURINA PRO PLAN” Анна Матвійко у своєму виступі також привітала усіх присутніх з початком цього наукового заходу для студентів, наголосила на важливості і затребуваності спеціалістів у галузі ветеринарії та біотехнологій.

На завершення пленарного засідання з коротким історичним екскурсом стосовно ветеринарної науки у Львові виступив проректор з наукової роботи Олег Федець.

Конференція 7

Як своєрідне побажання наснаги й успіхів усім студентам, теперішнім і колишнім, бадьоро та натхненно прозвучав студентський гімн “Gaudeamus” у виконанні Народної хорової капели “Ватра” під диригуванням керівника відділу соціально-культурного розвитку Університету Тетяни Купчак.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru