EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Проєкт “Лапки в безпеці”, який IFAW реалізує разом із Всеукраїнською ініціативою Save Pets of Ukraine, передбачає безкоштовну вакцинацію від сказу та інших захворювань, чипування та реєстрацію в Єдиному державному реєстрі 7 000 домашніх котів і собак. Мета проєкту – підтримати зусилля для благополуччя тварин і надати допомогу ветеринарним лікарям України в умовах війни.

Грант компенсує вартість та доставку вакцин Nobivac DHPPI + L (MSD), Nobivac Tricat Trio (MSD) та Nobivac R (MSD), мікрочипів, розхідних матеріалів, а також компенсацію ветеринарних послуг для ліцензованих лікарів ветеринарної медицини, які першими виконають умови відбору до участі у гранті.

Вимоги до ветеринарних лікарів для участі:
🔹наявність ліцензії на здійснення ветеринарної практики;
🔹 актуальне місце провадження ветеринарної практики;
🔹наявність досвіду роботи від 3 років і підвищення кваліфікації кожні 5 років після закінчення навчального закладу;
🔹 наявність ФОП або ТОВ;
🔹 наявність електронного підпису (КЕП) ПриватБанку для ФОП або іншого – для ТОВ;
🔹ведення електронного документообігу через систему Вчасно.

Вимоги до учасників, що пройшли відбір:
🔹подача заявки на реєстрацію в якості агента з ідентифікації Єдиному державному реєстрі (ми надаємо всі інструкції щодо роботи з Реєстром, а наша підтримка супроводжує ветлікарів на всіх етапах);
🔹анонсування проєкту в робочих акаунтах у соціальних мережах та в приміщенні закладу ветеринарної медицини;
🔹надання безкоштовних послуг для 350 тварин до 5 червня, що охоплюватимуть: чипування (засоби надаються в межах грантової програми), вакцинацію (засоби надаються в межах грантової програми) та реєстрацію тварини в Реєстрі із обов’язковим внесенням даних про проведені чипування та вакцинацію.

За залучення трафіку клієнтів на цю послугу відповідає імплементатор гранту, організація Save Pets of Ukraine, зокрема, будемо залучати власників тварин серед ВПО.

Як ветеринарному лікарю стати учасником грантового проєкту “Лапки в безпеці”?
1️⃣ Надішліть Ваші контактні дані та свідоцтво про реєстрацію ФОП на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
2️⃣ Пройдіть тренінг щодо реєстрації тварин у Єдиному державному реєстрі з нашою підтримкою.
3️⃣ Підпишіть договір з ГО “Елемент Життя”.
4️⃣ Станьте Агентом з реєстрації домашніх тварин, отримавши підтвердження від Держпродспоживслужби, щоб почати реєструвати тварин.
5️⃣ Отримайте комплекти вакцин, мікрочипів та бланків реєстрації для вакцинації 350 котів і собак та зробіть допис про можливість надання безкоштовних послуг з вакцинації, чипування й реєстрації тварин у соцмережах вашого закладу ветеринарної медицини, розмістіть плакат у закладі (матеріали надаються).
6️⃣ Надайте комплексні послуги 350 тваринам та реєстрацію тварин у Реєстрі із обов’язковим внесенням даних про проведені чипування та вакцинацію (інструкція надається).
7️⃣ Подайте звіт та акти виконаних робіт (форми надаються) на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. – до 10 червня.
8️⃣ Отримайте компенсацію ветеринарних послуг у розмірі 45 500 грн – до 15 червня.

Ветеринарний лікар надає комплекс послуг “Вакцинація + Чипування + Реєстрація тварини в Реєстрі” і видає власнику витяг з Реєстру, який підтверджує отримання послуг. Власник тварини має надати згоду на участь у реєстрації тварини в Єдиному державному реєстрі домашніх тварин.

Як власникам тварин отримати безкоштовну послугу в рамках грантового проєкту “Лапки в безпеці”:
🔹Послуга безкоштовної вакцинації, чипування та реєстрації в Єдиному державному реєстрі домашніх тварин надається клінічно здоровим власницьким котам та собакам;
🔹Власник тварини згоден зробити фото з твариною, яке буде опубліковане на сторінках клініки у соцмережах та використане для звітності);
🔹Власник тварини повинен мати при собі паспорт громадянина України і підписати угоду на проведення маніпуляцій належній йому тварині та участь у програмі (в якому має бути положення про використання фото).
🔹Власник тварини дає згоду на внесення даних про тварину в Єдиний державний реєстр.

Для звітності ветеринарний лікар має надати:
🔹акт виконаних робіт з вказанням кількості тварин (собак та котів), які пройшли процедури;
🔹до 20 фотографій та до 5 відеоматеріалів, які ілюструють проходження процедур вакцинації, чипування та/або внесення інформації в Реєстр
🔹за можливістю – інформацію про пости щодо анонсування проєкту в робочих акаунтах у соціальних мережах.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru